Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πάει Μασσαλία ...φορτωμένος!

Τον χάλασε τον Ράφικ Τζιμπούρ η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος που πήρε ο αιώνιος αποτέλεσμα στο "Καραϊσκάκη". Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δηλώνει θυμωμένος ο Αλγερινός!
Πάει Μασσαλία ...φορτωμένος!
Μετά τα όσα λέει στα ελληνικά Μέσα, τώρα ο "τρομοκράτης" τονίζει πως τα έχει ...πάρει στο κρανίο για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και στα ξένα ΜΜΕ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μιλώντας στην "Le Buteur" της πατρίδος του, είπε:
"Είμαι θυμωμένος γιατί έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Ειλικρινά είμαι λυπημένος με την ισοπαλία που παραχωρήσαμε στο γήπεδό μας.
Εύχομαι στη συνέχεια τα γκολ μου να δίνουν νίκες στην ομάδα, γιατί χωρίς τη νίκη ότι σκοράρω εγώ δεν με ικανοποιεί. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και για αυτό φυσικά είμαι απογοητευμένος", επεσήμανε για να συνεχίσει:
"Δεν είμαι… γεμάτος με την ισοπαλία που πήραμε. Είμαι θυμωμένος όχι με κάποιον συγκεκριμένα, αλλά για το αποτέλεσμα. Ακολουθήσαμε μία τακτική να κερδίσουμε τον αγώνα αλλά δεν τα καταφέραμε και είναι πολύ κακό που η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας".
Ο Ράφικ θέλει τώρα να "ξεφορτώσει" στο ματς με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στο Champions League.
Αυτό τουλάχιστον λέει τις τελευταίες ώρες στο περιβάλλον του. Πως ένα γκολάκι στο "Βελοντρόμ" θα γλυκάνει την απογοήτευση για τις χαμένες ευκαιρίες και τους δύο βαθμούς που πέταξε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, παίζοντας πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό του...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: