Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Φλίσκας: «Αφιερωμένη στον κόσμο»


ËÕÌÐÅÑÏÐÏÕËÏÓ ÖËÉÓÊÁÓ 
ÎÁÍÈÇ - ÁÅÊ 
LIBEROPOULOS FLISKAS
XANTHI - AEK

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο μέσος της SKODA Ξάνθης, Κώστας Φλίσκας, με αφορμή το πρώτο φετινό διπλό της SKODA Ξάνθης μέσα στους «Ζωσιμάδες», αφιερώνοντας το τρίποντο στον κόσμο της ομάδας και σε όσους ξεκίνησαν από την Ξάνθη για να δουν το παιχνίδι, αλλά τους… γύρισαν πίσω.
Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε στο Τρίτο Ημίχρονο:
Για τη νίκη εποί του ΠΑΣ:

«Είναι μια σημαντική νίκη, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δε μένουμε εκεί, δεν έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο μέχρι στιγμής. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, αλλά αυτό που μετράει είΝαι το αποτέλεσμα. αυτό ήρθε στα τελευταία ματς και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί. Το ματς ήταν μέτριο, στην αρχή μπήκε καλύτερα ο ΠΑΣ, το ισορροπήσαμε, πετύχαμε εμείς το γκολ και ελέγξαμε το ρυθμό, παρά την πίεση του αντιπάλου. Στα προηγούμενα παιχνίδια μπορεί να ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς, χθες έγινε μάλλον το αντίστροφο. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που ξεκίνησε να έρθει στα Γιάννενα και τον γύρισαν πίσω»
Για το στόχο της ομάδας του:
«Κοιτάμε σαν ομάδα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, προκειμένου να φτάσΟυμε στο στόχο που είναι να βγούμε στην Ευρώπη».
Για την ελληνική συνταγή που επιχειρεί να ακολουθήσει η Ξάνθη:

«Κάθε ομάδα πρέπει να έχει Έλληνες, γιατί μιλάνε πιο άνετα μέσα στο παιχνίδι. Όμως υπάρχουν πολλοί ξένοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε εμάς έγινε σωστή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο».
Για την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και του κόσμου της Ξάνθης:

«Έχουμε τη στήριξη από τον κόσμο, αλλά το γήπεδα πρέπει να γεμίζει κάθε Κυριακή για να βοηθηθούμε περισσότερο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδξης ξέριε τη νοοτροπία της ομάδας και μας έχει βοηθήσει, όλη την ομάδα, αλλά και μένα προσωπικά. Κανένας δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, κοιτάμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια».
Τέλος, ρωτήθηκε για το ποια θεωρεί ομάδα έκπληξη στο πρωτάθλημα αλλά και για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη:

«Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα έκπληξη, αφού ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει τη ηνία. Είναι βέβαια νωρίς ακόμη για να πούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι γενικά πάει προς το καλύτερο το ελληνικό πρωτάθλήμα και έχει ανταγωνιστικές ομάδες. Τόσο ο Π[ΑΟΚ όσο και ο Άρης νομίζω ότι πέρυσι είχαν σύνολο, αυτό δε μου το βγάζουν φέτος. Για τον ΠΑΟΚ ίσως φταίει η κούραση για τον Άρη ίσως οι πολλές μεταγραφές».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: