Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδουν Τσάκα στην ΠΑΕ!!

Καμία καθυστέρηση δεν υπήρξε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα στοιχεία που ζήτησαν οι άνθρωποι του Αλ Σαούντ για να διεξάγουν τον έλεγχο.
Διαψεύδουν Τσάκα στην ΠΑΕ
Η απάντηση δίνεται, επειδή αυτό ισχυρίστηκε ο Βλάσης Τσάκας νωρίτερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ με τον επικεφαλής του ελέγχου, Αναστάσιο Μπερέτα, πήραν την απάντηση πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας «αδειάζοντας» εν μέρει και αυτοί τον Τσάκα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχλούνται στην ΠΑΕ από λεγόμενα του εκπροσώπου του πρίγκιπα και ούτε η πρώτη φορά που ο Βλάσης Τσάκας ρίχνει «βολές» στους διοικούντες τον Παναθηναϊκό.
Το συγκεκριμένο θέμα, δημιουργήθηκε επειδή ο Έλληνας εκπρόσωπος του Πρίγκιπα είπε στον "Sentra-fm" πως η καθυστέρηση οφείλεται ολοκληρωσης του ελέγχου δημιουργήθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, στο γεγονός πως άργησε αυτός να να ξεκινήσει και δεύτερον, πως καθυστέρησαν να δοθούν κάποια στοιχεία που έπρεπε να προσκομίσει η ΠΑΕ στους οικονομολόγους που τον διεξάγουν τον έλεγχο.
Αυτό, το δεύτερο σκέλος ήταν που υπήρξε η διαφωνία, αφού όπως διατείνονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ότι ζητήθηκε από την πλευρά του πρίγκιπα, τους το παρείχαν άμεσα. Κάτι, που όπως λένε οι από την ΠΑΕ, επιβεβαιώθηκε και απο τον Αναστάσιο Μπερέτα και τους συνεργάτες του στην τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: