Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αποστολίδης: «Να βγει το πόρισμα της επιτροπής»


O Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το τι χρειάζεται η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ, αλλά και το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ένας υποψήφιος επεπνδυτής.

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επενδύσεις και έσοδα από χορηγίες κτλ για να μπορέσει η ομάδα να έχει υγεία. Για πρωτάθλημα Ελλάδος και Ευρώπη η ομάδα χρειάζεται χρηματικά κεφάλαια» είπε αρχικά ο Αποστολίδης και συνέχισε:
«Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω γιατί δεν έχει βρει ακόμη επενδυτή η ομάδα. Το να θέλει η ομάδα να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση είναι σημαντικό, αλλά και α βρεθεί ένας επενδυτής δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αν κάποιος θέλει να βάλει επενδυτή χρειάζεται ωριμότητα από την ίδια την ομάδα και ιδιαίτερα από την διοίκηση».
Ενώ ζήτησε και την δημοσιοποίηση του πορίσματος: «Το να δημοσιοποιείς καταστάσεις από ενδότερα και διοικητικά μίας ΠΑΕ χρειάζεται προσοχή. Είναι όμως καλό είναι να ξεκαθαρίζονται και κάποια πράγματα. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι καλό και ο μέτοχος αλλά ακόμη και ο φίλαθλος να είναι ενήμερος για τα οικονομικά της ομάδας, εώς ένα βαθμό. «.

Δεν υπάρχουν σχόλια: