Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Με δύο αλλαγές στην 11άδα!!

Οι σκέψεις των Μιχαλήτσου, Σεμερτζίδη για το σχήμα που θα παρατάξουν σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο.

Με δύο αλλαγές στην 11άδα
Δύο νέα πρόσωπα θα υπάρχουν στην εντεκάδα του Άρη σήμερα. Η μία αναγκαστική και η άλλη για λόγους τακτικής.
Η αναγκαστική θα γίνει στην επίθεση, αφού μετά το ξαφνικό "διαζύγιο" με τον Τσέζαρεκ, στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σολτάνι.
Η δεύτερη που θα γίνει για λόγους τακτικής θα είναι στην άμυνα, όπου αντί του Ντίκο που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, θα παίξει ο Καλίφα Σανκαρέ (επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του).
Κατά τ’ άλλα, το δίδυμο Μιχαλήτσου, Σεμερτζίδη δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε άλλες ανακατατάξεις, συγκριτικά με το σχήμα που αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή.
Ετσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης και μπροστά του θα είναι οι: Καζναφέρης δεξιά, Μίσελ αριστερά και Σανκαρέ, Λαζαρίδης κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Μπροστά από την άμυνα (4-2-3-1) θα παίξουν ο Φατί και ο Παπαστεριανός ως "κόφτες", ο Νέτο στη δεξιά πτέρυγα και ο Ουμπίντες αριστερά. Ο Καστίγιο θα έχει επιτελικό ρόλο πίσω από τον Σολτάνι που θα παίξει φουνταριστός.
Οι "22" που βρίσκονται από χθες στην Αθήνα είναι οι: Βελλίδης, Γιιακούποβιτς, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ούμπιντες, Ακόστα, Φατί, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Καπετάνος και Τσουκάνης.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: