Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

"Μας απέκλεισαν τα προβλήματα"

Απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Μιχαλήτσος για τον αποκλεισμό με τον Ατρόμητο, με τα προβλήματα στον Άρη να γίνονται όλο και περισσότερα.

"Μας απέκλεισαν τα προβλήματα"
"Είναι κρίμα για την ομάδα να χάνει έτσι την πρόκριση. Μέχρι το γκολ της ισοφάρισης που ήταν φτηνό γκολ είχαμε τον έλεγχο κι έπειτα έπεσε η ψυχολογία μας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πολλές λύσεις σε κάποιες θέσεις. Χάσαμε από μια ομάδα που ξέραμε ότι ήταν καλή, αλλά δεν περιμέναμε να πάρει τον αγώνα. Έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση, δεν θέλαμε να φύγουμε σε αυτή τη φάση γιατί είμαστε ΑΡΗΣ. Υπάρχει συνέχεια όμως και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Υπήρξαν προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Περιμέναμε ο αγώνας να πάει στην παράταση αλλά μπήκε το γκολ και χάσαμε το ματς. Κάποιοι παίκτες είχαν πρόβλημα και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Είναι κρίμα για τον ΑΡΗ που φύγαμε σε αυτή τη φάση και με τον τρόπο που φύγαμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη και συνέχισε:
"Ο Δώνης έχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα που θέλει κάθε προπονητής να έχει. Εμάς τα προβλήματα αυξάνονται κάθε μέρα. Τα κουκιά είναι λίγα και με αυτά προσπαθείς να βγάλεις ότι καλύτερο. Δυστυχώς το γκολ της ισοφάρισης μας αλλάξε την ψυχολογία αλλά και την απόδοση που μέχρι τότε ήταν καλή".

Ερωτηθείς για το τι θα έλεγε στον νέο προπονητή του ΑΡΗ: "Αρκετά πράγματα θα έλεγα στον προπονητή. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ήταν κακή η ψυχολογία αλλά η στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ. Ο Γιαννιώτας που ήταν καλός ζήτησε αλλαγή γιατί είχε πρόβλημα. Δεν έχουμε παίκτες σε καίριες θέσεις".

Τέλος σε ερώτηση για τον Φατί και γιατί δεν τον έκανε αλλαγή υποστήριξε: "Ο Ατρόμητος έπαιξε με δύο ψηλά φορ και θέλαμε ο Φατί να βοηθήσει στο ψηλό παιχνίδι. Δεν έχουμε πολλούς ψηλούς παίκτες στα στημένα, έτσι φάγαμε και το γκολ. Είναι ένα πρόβλημα αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: