Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

"Αν επέστρεφα, θα έκανα κακό"

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος εξηγεί γιατί βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μετά από 18 μήνες και μιλά για το μέλλον του Ιστορικού στο οποίο, προς το παρόν, δεν συμπεριλαμβάνεται τ' όνομά του.


"Αν επέστρεφα, θα έκανα κακό"
Γυρίσατε στο γήπεδο μετά από καιρό. Σημαίνει κάτι αυτό;
"Η χθεσινή μου παρουσία στη Νέα Σμύρνη δεν σηματοδοτεί κάτι. Ξεπέρασα απλώς κάποια... ψυχολογικά προβλήματα που είχα τον τελευταίο καιρό. Δεν πήγαινα στο γήπεδο γιατί δεν ήθελα να ασχολούνται όλοι μαζί μου. Αν μπορούσα να πάω με κουκούλα, θα το έκανα".
Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο παιχνίδι;
"Για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είχα ένα καλό προαίσθημα. Και είπα ας πάω. Και μου βγήκε το προαίσθημα, η ομάδα πέτυχε μία μεγάλη πρόκριση και έδωσε χαρά".
Υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε ξανά ενεργά στον Πανιώνιο στο άμεσο μέλλον;
"Οχι, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακώ ξανά. Αλλωστε οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τώρα τις τύχες του Πανιωνίου, γνωστοί Πανιώνιοι και αυτοί, κάνουν μια χαρά δουλειά. Ξέρετε, έχω συχνή επαφή μαζί τους, έχουν αναλάβει μία πολύ δύσκολη δουλειά. Από εκεί και πέρα όσο ακούγεται το δικό μου όνομα τόσο το καλύτερο. Νομίζω ότι αν έκανα κάποια παρέμβαση τώρα, περισσότερο κακό θα δημιουργούσα. Δεν πέφτει το μπάτζετ όταν ακούγεται το όνομά μου".
Πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα στα οικονομικά της ΠΑΕ;
"Η διοίκηση Βεντούρη έκανε ανυπολόγιστη ζημιά από καθαρά οικονομική άποψη. Δεν εξετάζω το αγωνιστικό κομμάτι. Οικονομικά όμως δημιούργησαν τρύπα από το πουθενά, αυτή είναι η πραγματικότητα".
Αν κλείσει τρύπα και τα νούμερα βγουν, θα επενδύσετε ξανά στον Πανιώνιο;
"Αν βγουν τα νούμερα τότε είτε εγώ είτε άλλος σοβαρός επιχειρηματίας ίσως ασχοληθεί ξανά με την ομάδα. Προς το παρόν πορεύεται το δρόμο που πρέπει να πορευτεί. Εγώ από την πλευρά μου έχω κάνει αυτά που πρέπει να κάνω".
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: