Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Εξηγήσεις από Ανατολάκη!!

Ο Γιώργος Ανατολάκης βγήκε και διευκρίνησε τα όσα είπε για το αθλητικό νομοσχέδιο σχετικά με τους μη ευρωπαίους επενδυτές, εξηγώντας πως δεν είναι αντίθετος και πως έχει παρεξηγηθεί λόγω Ολυμπιακού.

Εξηγήσεις από Ανατολάκη

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Ανατολάκης στον Sportfm:
Για την αναφορά του σε «φωτογραφική διάταξη»: «Γράφτηκε ότι είμαι αντίθετος στους Άραβες που πιθανώς ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι:

Συμφωνούμε με τη ρύθμιση και εγώ προσωπικά και το κόμμα μου, αλλά θα πρέπει να απαντηθεί πώς θα γίνεται ο έλεγχος και αν θα υπάρξει παροχή εγγυήσεων που θα καταθέτει ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει. Αν ένας επενδυτής έρθει και μετά από λειτουργία ενός χρόνου φύγει και αφήσει χρέη, τι γίνεται;

Δεν θέλω να παρεξηγούμαι λόγω του παρελθόντος μου στον Ολυμπιακό. Θέλω απλά να μπουν δικλείδες ασφαλείας για τις ομάδες. Παρουσιάστηκε λάθος από τα ΜΜΕ και αυτό με ενοχλεί».

Για το ποια είναι η δική του ένσταση: «Ξαναρωτάω: Αν σηκωθεί και φύγει ο μέτοχος μιας ομάδας και αφήσει χρέος εκατομμυρίων, τι γίνεται μετά; Δεν είμαι αντίθετος με την είσοδο επενδυτών στους συλλόγους, αλίμονο. Απλά το Υπουργείο θα πρέπει να βάλει δικλείδες ασφαλείας. Αν ο “χ” επενδυτής δεν είναι φερέγγυος, να μην του δίνεται το πλειοψηφικό πακέτο. Δεν είπα τίποτα κακό. Με πείραξε που παρουσιάστηκε έτσι το θέμα. Δεν θέλω να δώσω δικαίωμα λόγω του ότι έπαιξα στον Ολυμπιακό».

Για τη νέα συνάντηση των φορέων: «Θα γίνει μια μεγάλη συζήτηση την Τρίτη στη συνάντηση των φορέων. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για το αυτοδιοίκητο. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με αυτούς που θα συλλαμβάνονται. Θα φανεί ποια από τις προτάσεις μας θα γίνουν δεκτές. Θα έρθει ο πρόεδρος, θα μιλήσουμε κι από ‘κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: