Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ευγένειες… τέλος!!

Ευγένειες… τέλος!
Αφιλόξενη -για πρώτη φορά φέτος- αποδείχθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών!

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Football League, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και πήρε το παρθενικό τρίποντο στην έδρα της.

Έξι λεπτά πριν τη λήξη -και μετά από ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά και δοκάρι στο 36’ με τον Γιόνδη- ο Καρυοφύλλης… ξόρκισε την κατάρα (η Αναγέννηση είχε τέσσερα διπλά, αλλά καμία νίκη μέχρι σήμερα στα Γιαννιτσά)!

Παρόλο, λοιπόν, που έκανε ό,τι μπορούσε για να την αγχώσει (αντίκρυσε δυο κίτρινες, για τον πανηγυρισμό του και διαμαρτυρία και αποβλήθηκε) της επέτρεψε να σκαρφαλώσει τελικά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (65' Καρυοφύλλης), Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (88' Τσίλης), Στεργίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκα (87' Αποστολίδης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Ασπρίδης, Πετρίσεβιτς, Σαμουηλίδης, Βοσκόπουλος, Καρακατσάνης, Γ. Παπαδόπουλος (37' λ.τ Μαργαρίτης, 88' Οκομούσης), Σαχινίδης, Παμπόε, Μερεσιώτης, Προβατίδης (85' Βλαχόπουλος)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάμπαξης (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βέρρης (Λέσβου), Γιοβαννόπουλος (Ημαθίας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: