Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αναμένεται στην Αθήνα ο Κόκε!!

Ο Κόκε αλλάζει γραμμή πλεύσης και πλησιάζει περισσότερο στην επιστροφή του στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Ισπανός αναμένεται το βράδυ στην Αθήνα για να δει το παιχνίδι στο Περιστέρι και να μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη!

Αναμένεται στην Αθήνα ο Κόκε
Στην Αθήνα αναμένεται απόψε ο Σέρχιο Κόκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Ισπανός ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση της Ράγιο Βαγεκάνο για το λόγο αυτό και δείχνει αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα θετικά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, ο Κόκε έχει αρχίσει να ρίχνει νερό στο κρασί του και να μειώνει τις απαιτήσεις του, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται πως η βασική προϋπόθεση να επιστρέψει στον Άρη είναι αυτή την οποία κατέγραψε και το AllAboutAris από την αρχή αυτής της υπόθεσης: Να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και του Άρη.
Άλλωστε και ο ίδιος επεσήμανε μέσω του facebook ότι τα λεφτά δεν είναι το πρώτο που τον απασχολεί. Αυτό όμως πρέπει να το δείξει και στην πράξη, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: