Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Στροφή στο κύπελλο»

Να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Οσασούνα για το κύπελλο Ισπανίας, ζήτησε από τους παίκτες του ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε πως η ισοπαλία με την Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα ανήκει στο παρελθόν και συμπλήρωσε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρά το 4-0 του πρώτουαγώνα.
Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Το κύπελλο της Ισπανίας είναι μία ιδιαίτερη διοργάνωση. Υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά και η Οσασούνα έχει ποιότητα και εμείς το γνωρίζουμε. Καθήκον μας είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το κάθε γήπεδο είναι ιδιαίτερο έτσι και αυτό σχετικά με το μέγεθος του. Ξέρουμε ότι θα παγωμένο και θα δούμε πως θα είναι ο αγωνιστικός χώρο. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην επόμενη φάση».
Και συμπλήρωσε: «Έχουμε ένα καλό προβάδισμα, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα βγούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: