Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τελικά… μπορούν τα παλικάρια;

Την περίοδο που ο Στεφάν Ντεμόλ βρισκόταν με το ένα πόδι στην έξοδο το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Σάκης Τσιώλης.

Τελικά… μπορούν τα παλικάρια;
Γράφει ο Βαγγέλης Κύρκος...
Δεδομένου όμως ότι η θέση του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης… άδειασε πρώτη, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός πήρε αντί για την Εγνατία την Εθνική για την Τρίπολη.

Τη θέση δε του Βέλγου, που λίγο μετά αποχαιρέτησε, πήρε τελικά ο Αγγελος Αναστασιάδης. Μολονότι δε από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, η ομάδα της Ηπείρου κάθε άλλο παρά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει. Το αντίθετο μάλιστα! Ακόμη και η «συνταγή» που χρησιμοποιούσε ο Ντεμόλ, και σε ένα βαθμό… συντηρούσε ένα σύνολο με υλικό –επί το πλείστον– επιπέδου Football League χάλασε.

Ο Μακεδόνας τεχνικός αναλαμβάνει την ευθύνη για τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, αλλά επί της ουσίας η κατάσταση γίνεται συνεχώς πιο ζόρικη για όλους στον ΠΑΣ. Και για τους παίκτες αλλά και για τη διοίκηση, που φυσιολογικά έχει την ευθύνη κάθε επιλογής. Για όποιον ασχολείται με τον «Αγιαξ» –ή τον πονά– δεν αποτελεί δικαιολογία η επίκληση της Παναγίας που δοκιμάζει την υπομονή των πιστών. Ακόμη κι αν η τύχη έχει πράγματι γυρίσει την πλάτη της στην ομάδα, το ερώτημα του τίτλου μένει να βρει απάντηση επί χόρτου. Σύντομα.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: