Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Tα βρήκε με Ράσιτς!!

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αλεκσάνταρ Ράσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τους Κυπελλούχους Ελλάδος και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί.


Tα βρήκε με Ράσιτς
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν βγει στην αγορά και αναζητούν παίκτη για τα γκαρντ και όπως αναφέρουν και λιθουανικά και σερβικά ΜΜΕ, στο στόχαστρο τους βρίσκεται ο τον Αλεκσάνταρ Ράσιτς.
Ο Ράσιτς είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί ήδη σε οκτώ ομάδες στην καριέρα του. Μεταξύ αυτών είναι η Παρτιζάν, η Εφές Πίλσεν, η Ντιναμό Μόσχας και η Άλμπα Βερολίνου.
Είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας και φυσικά τον γνωρίζει άριστα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ακόμη ένα στοιχείο που "δένει" στην υπόθεση είναι το γεγονός πως έχει μάνατζερ τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ένας ατζέντης που έχει πάρα πολλές δουλειές με τον Ολυμπιακό.
Το φλερτ ισχύει και θα καταλήξει σε… γάμο,  τις επόμενες ημέρες. Η λογική λέει πως ένας εκ των Μάρκο Κέσελ ή Κεϊλίν Λούκας, θα αποτελέσουν παρελθόν για να αποκτηθεί ο ύψους 1.95 γκαρντ. Ο Ράσιτς αγωνίζεται τώρα στη Λιέτουβος Ρίτας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Σερβία, ούτε οι Λιθουανοί είναι ικανοποιημένοι από αυτόν, αλλά ούτε και ο ίδιος περνάει καλά εκεί και ήδη στη Λιέτουβοτς ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι ο  Νεμάνια Νέντοβιτς.
Σε έξι ματς φέτος στο Eurocup με τη φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας, ο Σέρβος γκαρντ είχε 6,5 πόντους μέσο όρο, 1,7 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Τον είχε «πληγώσει», αλλά δεν τον είχε «σκοτώσει»
Τη σεζόν 2009-2010, η Παρτιζάν αντιμετώπισε τρεις φορές τον Ολυμπιακό. Δύο στην κανονική περίοδο και μια στο Φάιναλ Φορ του Παρισιού. Με τον Ράσιτς να θυμάται έντονα αυτά τα παιχνίδια καθώς στο ματς του Βελιγραδίου ήταν αυτός που με 25 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, είχε κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα του Ολυμπιακού δίνοντας στη ομάδα του τη νίκη με 86-80. Λίγους μήνες αργότερα, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, στο Φάιναλ Φορ του Παρισιού και ο Ράσιτς είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς σε δεύτερη παράταση, αλλά αστόχησε στο τελευταίο σουτ στη λήξη του παιχνιδιού.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: