Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Χοντρό χαστούκι, ΟΛΑ στα Γιάννινα!!

Ο Ν. Βασιλαράς γράφει για την ΣΦΑΛΙΑΡΑ της Ν. Σμύρνης, την ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Κυριακής και το ΜΕΤΡΟ που δεν πρέπει να χαθεί.

Χοντρό χαστούκι, ΟΛΑ στα Γιάννινα!
Δεν χωράει αμφιβολία ότι η σφαλιάρα στη Νέα Σμύρνη ήταν ηχηρή. Δεν πάει να έχεις χάσεις και εκατό ευκαιρίες, ένας αποκλεισμός από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο ΠΟΝΑΕΙ και δεν ξεχνιέται εύκολα.
Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Άργησε να μπει στο ματς, αλλά όταν επιτέλους το κατάφερε έχασε ένα σκασμό ευκαιρίες. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις… Μπορούσε εν ολίγοις να το είχε «τελειώσει» νωρίτερα το ματσάκι, πριν αυτό πάει στη ρώσικη ρουλέτα με τα πέναλτι και έρθουν τα πάνω – κάτω. Το κακό όμως έγινε και η ουσία δεν αλλάζει.
Οι πράσινοι λοιπόν έχασαν και τον… πρωτελευταίο τους στόχο και πλέον την Κυριακή καλείται να τα παίξει όλα για όλα. Όχι, πως δεν ήταν σημαντικό το ματς προ του αποκλεισμού, πλην όμως τώρα γίνεται ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Είναι σαφές ότι αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Παναθηναϊκός που… καλομάθαμε στις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα δεν είναι καλά, ειδικότερα μετά τη διακοπή και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να εξεταστεί. Είναι αν θέλετε και λογικό υπό την έννοια ότι ένα τόσο μικρό ρόστερ δεν μπορεί να αποδίδει συνέχεια στην τσίτα. Θα παίξει και μια κοιλιά.
Σε κάθε περίπτωση αυτή που δεν πρέπει να χαθεί είναι το μέτρο. Όπως δεν έγινε ποτέ Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, έτσι δεν είναι τώρα και για πέταμα. Και φυσικά τώρα είναι που χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη στήριξη η ομάδα και όχι αφορισμούς. Ας μην ξεχνάμε τι ΥΠΕΡΒΑΣΗ έχουν πετύχει αυτά τα παιδιά και μέσα σε τόσες δυσκολίες. Δεν φταίνε αυτοί αν είναι ΜΟΝΟΙ τους. Λάθος; Και φυσικά δεν κρύβει και την μπάλα ο αντίπαλός μας. Σιγά τα αυγά...
πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: