Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Έκρηξη με ...Μητρογλυκερίνη!

Συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στο λιμάνι ο Μήτρογλου. Με γκολ στο 90΄ οδήγησε τον Ατρόμητο σε νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί του Άρη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή! Κόκκινη ο Καστίγιο, που μετά έφτυσε τον Σκόνδρα!

Έκρηξη με ...Μητρογλυκερίνη!
Σε ένα συγκλονιστικό ματς στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος πήρε μια παλληκαρίσια νίκη-πρόκριση με ανατροπή στους 8 του Κυπέλλου, νικώντας με 2-1 τον Άρη, ο οποίος είχε προηγηθεί με γκολ του Καστίγιο!
Το τραγικό λάθος του -σχεδόν αλάνθαστου- ως τότε Βελλίδη έδωσε την ευκαιρία στον Φυτανίδη να κάνει το 1-1 στο 83`, ενώ στο 90` ο Μήτρογλου με ένα πολύ ωραίο γκολ έκανε το 2-1 προκαλώντας ντελίριο στο Περιστέρι! Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο Νέρι Καστίγιο, που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις, μπροστά στα μάτια του νέου του τεχνικού, Μανουέλ Μασάδο, που παρακολουθούσε από την εξέδρα...
Moιρασμένα τα πράγματα
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος στο Περιστέρι, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα. Ο Ατρόμητος με τον Μήτρογλου στο 10` και στο επόμενο λεπτό ο Άρης με τον Καστίγιο, που ήταν πιο κλασική ευκαιρία.
Μέχρι τα μισά ο Άρης έδειχνε να ελέγχει καλύτερα το ματς, αλλά κατόπιν ανέλαβε την πρωτοβουλία ο Ατρόμητος, πιέζοντας χωρίς όμως να απειλήσει άμεσα.
Νέρι το γκολ!
Με το που άρχισε το δεύτερο μέρος, ο Άρης προηγήθηκε με το γκολ του Καστίγιο, "παγώνοντας" το Περιστέρι, ενώ στο 55` ο Βελλίδης κράτησε το 1-0 στο πλασέ του Μήτρογλου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν στη συνέχεια, ο Δώνης έκανε αλλαγές, περνώντας και τον Αναστασάκο, αλλά οι κίτρινοι είχαν κλείσει σωστά τους διαδρόμους.
Αλλά ένας είναι ο... Μητρογκολ!
Εκεί που ο Ατρόμητος έδειχνε εγκλωβισμένος, στο 79` μία από τις αλλαγές του Δώνη, ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, ο Βελλίδης έκανε έξοδο... Μεσσολογγίου και ο Φυτανίδης έκανε το 1-1!
Οι γηπεδούχοι πλέον πίεζαν ασφυκτικά και αφού μια φορά στο 83` ο Βελλίδης είχε όχι στον Μήτρογλου, στο 90` ο διεθνής φορ πήρε την πάσα από τον Τάτο, γύρισε στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ έκανε το 2-1, βάζοντας φωτιά στο Περιστέρι!!
Στις καθυστερήσεις, ο Καστίγιο χάλασε τις εντυπώσεις για το γκολ που είχε πετύχει, καθώς σε μια κοκορομαχία με τον Σκόνδρα, πήρε δεύτερη κίτρινη, αποβλήθηκε και έφτυσε και τον παίκτη του Ατρομήτου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: