Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η "ομορφιά" και η ομορφιά!!

Η Λιόν χρειάστηκε οκτώ λεπτά ώστε να σημειώσει τέσσερα γκολ στο Ζάγκρεμπ στο παιχνίδι στις αρχές Δεκεμβρίου που την έστειλε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το 7-1 επί της Ντιναμό. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.

Η "ομορφιά" και η ομορφιά
Η Μαγιόρκα χρειάστηκε επτά λεπτά προκειμένου να σημειώσει προχθές τέσσερα γκολ επί της Σοσιεδάδ και να προκριθεί εις βάρος της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.
Στην πρώτη περίπτωση έγινε για δύο μέρες χαλασμός με υπόνοιες για «στημένο» παιχνίδι και «έρωτα» των ΜΜΕ για το «ματάκι» του Ντομαγκόι Βίντα στον Μπαφετιμπί Γκομίς. Στην πρόσφατη ουδείς ασχολήθηκε. Στο «Μαξιμίρ» διαβάζαμε για «ομορφιές» και στο «Σον Μος» για την ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Για τη βραδιά όπου ομάδα, η Μαγιόρκα, σημείωσε συνολικά έξι γκολ, όσα είχε πετύχει δηλαδή συνολικά στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της. Ομάδα που ουδέποτε στην τρέχουσα σεζόν είχε κατορθώσει να βάλει άνω των δύο τερμάτων σε παιχνίδι της.
Τι να κάνουμε, όμως. Το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ το είδαν πολλοί, αυτό στη Μαγιόρκα ελάχιστοι. Αλλο το Τσάμπιονς Λιγκ, άλλο το Κύπελλο Ισπανίας. Αλλη η προσοχή του κόσμου. Η Σοσιεδάδ δεν ήταν «στημένη» όπως έλεγαν πολλοί μετά βεβαιότητας για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Βρέθηκε απλά σε άσχημη βραδιά, δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της στο εφιαλτικό της επτάλεπτο, όπως είπε ο αρχηγός της Μίκελ Αραμπούρου, και όλοι μας μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Η υπόθεση έκλεισε χωρίς να ανοίξει.
Και για να μην παρεξηγηθούμε, με τη σύγκριση που κάναμε θέλουμε να καταδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είχε, έχει και θα έχει τέτοια παιχνίδια. Δεν σημαίνει ντε και καλά πως σε κάθε περίπτωση υπάρχει κάτι ύποπτο. Οσοι γουστάρουν να σκέφτονται μόνιμα έτσι, μπορούν άνετα να καταθέσουν την αίτησή τους στις αρμόδιες αρχές ώστε να εξασφαλίσουν το 25% της αναπηρίας για εξάρτηση απ' τον τζόγο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: