Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Σιδεράκης τιμώρησε τους αλαζόνες!!

το... 50% των εφετινών του στόχων εν Ελλάδι ο Παναθηναϊκός απέτυχε. Γιατί ασφαλώς και είναι αποτυχία ο αποκλεισμός του απ' τον Πανιώνιο που τον αφήνει έξω από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Ο Σιδεράκης τιμώρησε τους αλαζόνες
Η ομάδα του Φερέιρα πλήρωσε την υπεροψία της και την πλήρη ανεπάρκειά της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Ένας Παναθηναϊκός που μπήκε στο παιχνίδι πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή το γκολ θα έρθει... από μόνο του, ασφαλώς και δεν δικαιούται να ζητήσει τίποτε περισσότερο από αυτό που τελικά πήρε: Την πίκρα και την απογοήτευση που προκύπτει όταν χάνεις έναν από τος δυο βασικούς σου στόχους.
Στ' αλήθεια δεν ξέρω αν οι παίκτες με τις μαύρες φανέλες που μαύρισαν την ψυχή εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών τους, είχαν στο μυαλό τους τον Κυριακάτικο αγώνα στα Γιάννενα, κάποιο νυχτερινό κλαμπ ή... στην γκόμενά τους. Αυτό που ξέρω είναι ότι το μυαλό τους δεν ήταν στο γήπεδο τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κι όταν εσύ απουσιάζεις κι απέναντί σου βρίσκεται μια γονατισμένη οικονομικά και διοικητικά ομάδα, η οποία μετατρέπει αυτό το ματς σε τελικό, δεν μπορεί στο τέλος να παραπονιέσαι.
Η θέληση, η αποφασιστικότητα και φυσικά η μυαλομένη τακτική των γηπεδούχων τους οδήγησε στην παράταση και μετά στα πέναλτι. Εκεί πια όλα ήταν δυνατόν να συμβούν. Όπως και συνέβησαν. Στο 1-3 όλοι πιστέψαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα περνούσε στους ''8''. Κι όμως ο γίγας Σιδεράκης έπιασε το πέναλτι του Λέτο και οι τρεις επόμενοι με καρδιά αλλά και κρύο αίμα ''πάνθηρα'' ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου σκόραραν.
Ο Μπίαρσμιρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και... η Νέα Σμύρνη φλέγεται. Μπράβο στον Μάντζιο και τους ποδοσφαιριστές του που το πίστεψαν κι έστειλαν τους αλαζόνες πράσινους να... πέσουν απ' το καλάμι τους, ξεχνώντας για εφέτος το κύπελλο. Μένει να φανεί αν τα... απόνερα του αποκλεισμού θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Παναθηναϊκό και στο ματς με τα Γιάννενα. Το καλό για τον Φερέιρα και τους παίκτες του είναι ότι θα συναντήσουν τον ΠΑΣ σε,... ακόμη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από τους ίδιους μετά την πολύ δυνατή σφαλιάρα που δέχθηκαν στο ''Πανηπειρωτικό'' από τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: