Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Μισή χρονιά στο Περιστέρι!!

Μισή χρονιά στο Περιστέρι
Αρκετά κρίσιμο είναι για τον Άρη το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι (20.00/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Οι κίτρινοι πηγαίνουν αρκετά άσχημα στο πρωτάθλημα και προσβλέπουν σε μια διάκριση στο θεσμό για να μπορέσουν να σώσουν ό,τι μπορούν από την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να κάτσουν και πάλι οι υπηρεσιακοί τεχνικοί, Μιχαλήτσου – Σεμερτζίδη, οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα που υπάρχει στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Οι κίτρινοι δεν έχουν φορ περιοχής στη σύνθεσή τους και έτσι σήμερα θα προσπαθήσουν με μια αλχημεία να βρουν λύση. Αναγκαστικά, ο Σολτάνι φαίνεται ότι θα κινείται σε θέση επιθετικού και σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη για αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε, θα περάσει στο παιχνίδι ο Τριανταφυλλάκος.

Στις άλλες θέσεις της 11άδας… Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Μισέλ και Καζναφέρης στα άκρα, οι Λαζαρίδης και Σανκαρέ στο κέντρο. Παπαστεριανός με Φατί τα δύο αμυντικά χαφ. Ούμπιντες και Νέτο θα είναι άκρα της επίθεσης και ο Καστίγιο πίσω από τον Σολτάνι.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: