Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

«Ό,τι καλύτερο ότι ήρθα στην ΑΕΚ»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος υπογράμμισε πως κανένα γκολ δεν είναι καλύτερο από τη μετεγγραφή του στην Ένωση.

«Ό,τι καλύτερο ότι ήρθα στην ΑΕΚ»
Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως θα προσπαθήσει να δουλέψει ώστε να είναι έτοιμος στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Λεβαδειακό.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ παρέλαβε το βραβείο του για το Best Goal της 16ης αγωνιστικής από τον κ. Χρήστο Κουτρουλιά, διευθυντή μάρκετιγκ "Palmie Bistro". Ο Χρήστος Κουτρουλιάς τόνισε αρχικά: "Συγχαρητήρια στον Δημήτρη. Του εύχομαι πάντα να πετυχαίνει τέτοια γκολ, ώστε να νικάει η ομάδα που είναι και το πιο σημαντικό".
Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Σιαλμάς τόνισε στην συνέντευξη που παραχώρησε:
- Δημήτρη το γκολ αυτό και η εμφάνιση είναι η καλύτερη στιγμή σου στην ΑΕΚ από τη μέρα που φόρεσες τη φανέλα της;
"Η κορυφαία στιγμή για μένα ήταν όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Δε θα συγκριθεί με κανένα γκολ που θα βάλω και με καμία εμφάνιση".
- Αποφεύγεις να λες ότι με τις εμφανίσεις και τα γκολ σου δίνεις απαντήσεις. Όμως το καλοκαίρι ελάχιστοι πίστευαν ότι θα μπορούσες να κερδίσεις θέση βασικού και με τα γκολ σου να δίνεις βαθμούς στην ομάδα. Αυτό δεν είναι μια απάντηση;
" Έχω μάθει τη ζωή μου να δουλεύω σκληρά και να μην τα παρατάω ποτέ. Δε νομίζω ότι με ένα γκολ ή μια καλή εμφάνιση δίνεις απάντηση σε κάποιους που σε αμφισβητούν. Πιστεύω ότι αν έχεις πίστη και ποτέ δεν τα παρατάς στη ζωή σου, γενικά σε όλες τις δουλειές, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, στο τέλος θα ανταμειφθείς".
- Σε ποιους τομείς πιστεύεις ότι έχεις βελτιωθεί από το καλοκαίρι που ήρθες στην ΑΕΚ;
" Ξέρω ότι κάθε μέρα η προσπάθειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Προσπαθώ να δουλεύω όλο και περισσότερο, είτε σε τελειώματα, είτε σε ταχύτητα, είτε όπου αλλού χρειάζομαι, αυτό άλλωστε το ξέρουν καλύτερα οι προπονητές μου και αυτοί μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας".
- Το Σάββατο δε θα αγωνιστείς κόντρα στην Ξάνθη. Πόσο μπορεί να σε επηρεάσει αγωνιστικά, τη στιγμή που βρισκόσουν σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και ψυχολογικά, μετά τα δύο γκολ που πέτυχες;
" Η αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι που δε θα αγωνιστώ, αφού από ένα λάθος του διαιτητή πήρα μια κόκκινη κάρτα. Αυτές τις μέρες θα κάτσω να δουλέψω, για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: