Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τραγωδία με 13χρονο ποδοσφαιριστή!!

Τραγωδία με 13χρονο ποδοσφαιριστή
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 13 ετών άφησε ο Λίαμ Γουντ, στην αναμέτρηση της AFC Saints με τη Stafford Falcons. O νεαρός ποδοσφαιριστής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του, μετά την επίτευξη του πέμπτου γκολ της ομάδας του.

Η αναμέτρηση του παιδικού πρωταθλήματος διεξαγόταν στην περιοχή Cotswold Avenue στο Νάτον.

«Ο Λίαμ πέτυχε ένα γκολ και έτρεχε πανηγυρίζοντας, όταν κατέρρευσε και βρέθηκε στο έδαφος. Φάνηκε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προσπαθήσαμε να του προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες, αλλά μάταια. Όλοι είμαστε αναστατωμένοι και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα» δήλωσε ο προπονητής των Stafford Falcons.

«Ήταν ένα λαμπρό παιδί που λάτρευε το ποδόσφαιρο. Είναι μια τραγωδία και όλοι είμαστε σοκαρισμένοι» αρκέστηκε να πει από την πλευρά του ο προπονητής του Λίαμ, Μαρκ Λόουτον.

Ο νεαρός μαθητής από το Chesterton μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire, όπου και εξέπνευσε.

Χιλιάδες κόσμου αποδίδουν φόρο τιμής στη μνήμη του νεαρού ποδοσφαιριστή μέσω σελίδας που άνοιξαν οι φίλοι του στο facebook.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: