Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πού πας με κορυφαίο τον Μανιάτη;

Για ακόμη ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, ολόκληρος Ολυμπιακός έχει καλύτερο ποδοσφαιριστή έναν δεξιό μπακ που έχει "βαφτιστεί" αμυντικός μέσος.

Πού πας με κορυφαίο τον Μανιάτη;
Πολλά μπράβο αξίζουν στο παιδί για την σταθερά πολύ καλή του απόδοση που τον έχει καθιερώσει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, άλλα εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Δεν είναι δυνατόν να διατυμπανίζεις ότι έχεις γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, και ο μακράν καλύτερός σου παίκτης, να είναι ο Μανιάτης, ο οποίος δεν αγωνίζεται καν στη θέση του!
Διότι ενώ οι εμφανίσεις του Έλληνα διεθνή θα έπρεπε κανονικά να προσφέρουν μόνο χαμόγελα, αναδεικνύουν στην ουσία μαύρες τρύπες στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού.
Μόνο στο κέντρο, όπου αγωνίζεται ο Μανιάτης και μάλιστα παίζει για δύο (και κόβει και δημιουργεί) υπάρχουν ποδοσφαιριστές, στους οποίους είχε υπολογιστεί να βασίζεται όλος ο Ολυμπιακός. Πού είναι ο Μακούν, ο Ορμπάιθ, ο Μοδέστο, ο Ιμπαγάσα, ο Γέστε και ο Φουστέρ; Εύκολη η απάντηση. Ή τραυματίες είναι ή στον …κόσμο τους!
Ούτε ένα καλό ματς το μήνα δεν κάνουν. Για …πρωινό τους έχει όλους ο Μανιάτης, ένας παίκτης που δεν προοριζόταν ούτε καν για λύση από τον πάγκο στην αρχή της σεζόν. Κι έτσι όπως πάει η δουλειά, σε λίγο θα χρειάζεται και να σκοράρει!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: