Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, σε δύσκολη θέση…

Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών βρίσκει τις δυο περσινές κορυφαίες ομάδες ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, να παλεύουν για να κρατηθούν στην κατηγορία.
Αν και επικράτησε ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στο  «τριφύλλι» με σετ 3-0, η παραμονή είναι αμφίβολη και για τις δυο ομάδες.  Με την μέτρια αποτελεσματικότητα στην επίθεση και  ποσοστό του 31%,  ο Παναθηναϊκός ήταν αναμενόμενο να χάσει και το παιχνίδι.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

«Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς και έτσι όπως παίξαμε, τζάμπα ήρθαμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε πάθος, θέληση και σήμερα δεν είχαμε τίποτα από αυτά. Κι αν θέλουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά, θα πρέπει να τα αποκτήσουμε ξανά, διότι είμαστε στην ουρά της βαθμολογίας και πρέπει πλέον να παίρνουμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια για να ανασάνουμε».
Από την πλευρά του Γιάννη Μέλκα:

«Μετά την αποχώρηση της Καλαμαριάς, ένα γεγονός  που ήταν δυσάρεστο για όλους, βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση και αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε. Είχαμε αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα με τον Αρμενάκη που είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά σήμερα παίξαμε πραγματικά καλά και είναι σημαντικό ότι πήραμε μια καθαρή νίκη για πρώτη φορά φέτος. Είναι μια ανάσα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα και έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολη συνέχεια».sportday gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: