Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Μην μας ξυπνάτε..."

Ο αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου, Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε για την φετινή σεζόν-όνειρο του Κολοσσού Ρόδου, ζητώντας να μην τον ξυπνήσουν.


"Μην μας ξυπνάτε..."
«Θα χρησιμοποιήσω το “μην με ξυπνάτε”, την ατάκα της διαφήμιση γνωστής εταιρείας» δήλωσε ο Αντώνης Ασημακόπουλος για την πορεία... πρωταθλητισμού που κάνουν την φετινή σεζόν οι«θαλασσί» ενώ εστίασε στην χημεία που έχει αναπτύξει η ομάδα, λέγοντας: «Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, κρατώντας τον βασικό κορμό τα τελευταία 4 χρόνια».
Παράλληλα, ο αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου αναφέρθηκε στην διοικητική σταθερότητα της ομάδας που δίνει, σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στις περισσότερες ομάδες της Α1: «Στον Κολοσσό γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πληρώνονται οι παίκτες στην ώρα τους. Στην ομάδα έχουμε να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Δυστυχώς οι κακοπληρωτές στο μπάσκετ έχουν γίνει ο κανόνας. Είναι πολύ λυπηρό όταν σε ματς όπως το χθεσινό (08/01) με το Περιστέρι, να βλέπεις συναθλητές σου να σου λένε ότι βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση».
Αναφορικά  με... το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/01, 4 μ.μ) στο «Βενετόκλειο», σχολίασε: «Πάνω από όλα θα πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα, να το ευχαριστηθούμε και να έρθει ο κόσμος για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι ανοικτό και να το ευχαριστηθεί».
Όσο για το αν η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία στην πλούσια καριέρα του, απάντησε: «Από την στιγμή που βλέπω που η διοίκηση και οι προπονητές του Κολοσσού μου δείχνουν εμπιστοσύνη, εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι στο σημείο που θα μπορώ να στέκομαι αξιοπρεπώς στο παρκέ».
πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: