Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Από το λάθος στο ανέκδοτο!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την γκέλα που…ερχόταν από μακριά.


Από το λάθος στο ανέκδοτο
Μπορεί να έπεσε σα βόμβα μεγατόνων η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Δόξα στην Δράμα, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οι πρωταθλητές τη γυρόφερναν την γκέλα. Ακόμη και σε παιχνίδια που θεωρητικά ήταν εύκολα, είχαν πλησιάσει το στραβοπάτημα, δεν έπαιξαν καλή μπάλα και κινδύνευσαν.
Μέσα στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είχε υποφέρει να κερδίσει τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, ενώ ούτε με τα Γιάννινα είχε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Το πράγμα, δηλαδή, φαινόταν ότι έρχεται πάλι η σφαλιάρα, έρχεται πάλι ένα αποτέλεσμα σοκ σαν εκείνο το 0-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ειδικά μετά την τραγική απόδοση στο 1-0επί του Ατρόμητου μόλις την περασμένη Τετάρτη.
Ο δε Κατσαβάκης είναι προπονητής που τα χτυπάει πολύ όλα τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες και δη με τον Ολυμπιακό, τον οποίο μην ξεχνάμε είχε κερδίσει με την Καλαμαριά 1-0 στη Θεσσαλονίκη, σε εκείνο το ματς που τελικά το είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στα χαρτιά λόγω του…ποντιακού λάθους με τον Βάλνερ. Ακόμη και τη μοναδική φορά που ο Βαλβέρδε είχε αντιμετωπίσει τον Κατσαβάκη, μέσα στο Φάληρο, το τελικό 5-0 επί του Ηρακλή ήταν σκορ μαγική εικόνα, αφού το αποτέλεσμα ήταν 0-0 έως τα μέσα του β΄ ημιχρόνου.
Όταν λοιπόν έχεις αντίπαλο ένα προπονητή που πάντα σε προβληματίζει, όταν ξέρεις ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν προσφέρεται για ποδόσφαιρο ρυθμού και ταχύτητας που είναι τα δικά σου καλά στοιχεία κι όταν η ομάδα σου δεν δείχνει σε καλή κατάσταση μετά τις γιορτές τότε πρέπει να πας ψυλλιασμένος στο παιχνίδι.
Ψυλλιασμένος για μάχη κι όχι ανυποψίαστος περιπατητής. Διότι έτσι φτάσαμε από το ποντιακό λάθος για τον Βάλνερ, στην εμφάνιση ποντιακό ανέκδοτο χθες το βράδυ…

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: