Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ψιθυροι...............

  • Φραστικό επεισόδιο είχαν μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων εκνευρίστηκε όταν είδε τον πρώην συμπαίκτη του να πανηγυρίζει το βαθμό της ισοπαλίας και οι δύο παίκτες λογομάχησαν. Λίγο αργότερα, όμως, το επεισόδιο έληξε χωρίς να πάρει μεγαλύτερη έκταση.
  • Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το πανό συμπαράστασης που ανάρτησαν στο ΟΑΚΑ.
  • Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στο ματς με την Κέρκυρα ανάρτησαν πανό που γράφει: "Κανείς μόνος, όλοι δίπλα σε ALTER και Χαλυβουργική", ενώ φώναξαν συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου και προσωπικά σε βάρους του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.
  • Ο Αργύρης Σαλιαρέλης πήρε τη... ρεβάνς για το προχθεσινό δημοσίευμα που τον ήθελε αυτόν μαζί με τον Ξενιάδη να τρώνε ξύλο και να φεύγουν με σκισμένα ρούχα από το γραφείο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε συνέντευξή του χαρακτήρισε "χαπακωμένο" τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και αποκάλυψε πως του κατέβασαν τα παντελόνια μετά από 2 μήνες σε νέα συνάντηση που είχαν οι τρεις τους! Παράλληλα, προανήγγειλε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: