Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Προς το παρόν, τίποτα...!!

Ο Αρης βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου τεχνικού και δεν αποτελεί μυστικό ότι έχει στρέψει την προσοχή του στην Ιβηρική χερσόνησο και την Ισπανία. Οι προτάσεις είναι αρκετές, αλλά στην ουσία της συζήτησης με αρκετούς τεχνικούς ή τους εκπροσώπους τους παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα που υπήρχε και το καλοκαίρι, αλλά και πριν την έλευση του Πρόμπιερζ.

Προς το παρόν, τίποτα...
Δεν είναι μόνο το δεδομένο οικονομικό πρόβλημα που λίγο ως πολύ το έχουν όλες οι ελληνικές ομάδες. Το ζήτημα είναι η αξιοπιστία όχι του Αρη ή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά της χώρας μας γενικότερα.
Υπάρχει τεράστια δυσπιστία από τους προπονητές στο εξωτερικό για την κατάσταση στην Ελλάδα και ένα από τα κύρια ζητήματα συζητήσεων είναι ακόμα και η πιθανότητα χρεωκοπίας της χώρας. Η δυσπιστία αυτή αποτελεί ίσως τον βασικότερο παράγοντα στις συζητήσεις που έχει κάνει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης με διάφορους τεχνικούς ή τους εκπροσώπους τους από το εξωτερικό.
Με δεδομένο ότι εντός συνόρων δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση, η προσπάθεια των ανθρώπων του Αρη και ειδικά του κ. Κόντη που έχει αναλάβει το κομμάτι των επαφών για το συγκεκριμένο ζήτημα θα ενταθεί αυτές τις ημέρες ώστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα ο νέος τεχνικός να βρίσκεται στην Ελλάδα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη.
Οι άνθρωποι του Αρη πάντως πρέπει να ζυγίσουν όλες τις παραμέτρους γιατί αυτή την φορά δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Με τα δεδομένα πάντως που έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα και στο Περιστέρι την Πέμπτη ο Αρης θα έχει στον πάγκο το δίδυμο Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: