Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πάλι ο Κατσαβάκης, πάλι στο "Καυτανζόγλειο"!

Το σκηνικό ίδιο. Ο προπονητής, επίσης! Θύμα ο Ολυμπιακός! Η Δόξα σταμάτησε τους Πειραιώτες όπως το έκανε και η Καλαμαριά το 2008.

Πάλι ο Κατσαβάκης, πάλι στο "Καυτανζόγλειο"!
Πριν από τέσσερα χρόνια (παρά ένα μήνα), στις 3/2 οι Πόντιοι με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη στο "Καυτανζόγλειο" νίκησαν 1-0 (γκολ ο Μπάρκογλου στο 90'). τους "ερυθρόλευκους".
Το ματς βέβαια το πήρε 3-0 στα χαρτιά η ομάδα του Πειραιά λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Βάλνερ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Τώρα πάλι στο "Καυτανζόγλειο" ο Μάκης Κατσαβάκης μπλόκαρε τον Ολυμπιακό. Οχι με νίκη, αλλά με ισοπαλία (0-0) που όμως βάση δυναμικής είναι σαν νίκη!
Από εκείνο τον Ολυμπιακό σήμερα έπαιζε μόνο ο Τοροσίδης.

Αλλη σύμπτωση; Ο Ολυμπιακος προερχόταν από νίκη με 1- 0. Τότε με τον Αρη, τώρα με τον Ατρόμητο και οι δυο στο Φάληρο.

O Kατσαβάκης πάντως έχει νικήσει τον Ολυμπιακό και με άλλη ομάδα. Ηταν με τη Βέροια στις 16/12/1996 όταν με γκολ του Μητρόπουλου είχε λυγίσει 1-0 τους "κόκκινους". Επίσης, στην πρώτη του χρονια ως προπονητής στη μεγάλη κατηγορία, πήρε 1-1 με τον Εδεσσαϊκό στο "Καραϊσκάκη" χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλου στο 90'.

Το "Καυτανζόγλειο" πάντως δεν του πάει τα τελευταία χρόνια του Ολυμπιακού. Ισοπαλία τώρα με τη Δόξα, ήττα πέρυσι 2-1 από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ήττα πάλι από τον "Ηρα" πρόπερσι (1-0) λίγο πριν το φινάλε της Σούπερ Λίγκας του 2009-10.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: