Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Οι υποψήφιοι MVP και Best Goal της αγωνιστικής!!

H AEK έχει διπλή εκπροσώπηση στα βραβεία της 16ης αγωνιστικής, καθώς ο Δημήτρης Σιαλμάς είναι υποψήφιος για το Best Goal και ο Κωνσταντόπουλος για MVP.

Οι υποψήφιοι MVP και Best Goal της αγωνιστικής
Αναλυτικά:
MVP 1 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του διεθνούς τερματοφύλακα, στην εκτός νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού.
MVP 2 ΝΤΕΝΙΣ ΕΠΣΤΑΪΝ: Μία ακόμα νίκη για τον Ατρόμητο που οδεύει ολοταχώς για τα πλέι οφ. Σκορ 2-0 επί του ΟΦΗ στο Περιστέρι, με τον Γερμανό να είναι σε εξαιρετική μέρα και να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
MVP 3 ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ: Ο ανασταλτικός μέσος της Δόξας Δράμας ήταν ο κορυφαίος στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα του πήρε «χρυσό» βαθμό λόγω του τελικού 0-0.
GOAL 1 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΛΜΑΣ: Ο επιθετικός της ΑΕΚ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στη νίκη επί του Λεβαδειακού. Το πρώτο ήταν θαυμάσιο και προήλθε από ατομική προσπάθεια και τεχνικό σουτ από δεξιά που κατέληξε στην αριστερή πάνω γωνία της εστίας του Κυριακίδη.
GOAL 2 ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Με απευθείας φάουλ ο διεθνής επιθετικός του Ατρόμητου άνοιξε το σκορ στο τελικό 2-0 επί του ΟΦΗ.
GOAL 3 ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ: Το γκολ της νίκης του Άρη επί του ΠΑΣ Γιάννινα προήλθε μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Ρίκυ Φατί που πάσαρε στον Μεξικάνο επιθετικό των «κίτρινων» που βρήκε «στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: