Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Να η ευκαιρία…

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ, αλλά και αυτόν που ακολουθεί με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.


Να η ευκαιρία…

Ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι με τα Γιάννενα έκανε μία ακόμα μέτρια εμφάνιση. Σε τέτοια όμως παιχνίδια αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ο ΑΡΗΣ πέτυχε ένα γκολ και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης. Μπορεί να το κάνει κάθε φορά; Να μην παίζει… μπάλα και να κερδίζει;
Αυτή είναι η ουσία. Να μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει αδυναμίες και είναι χτυπητές, αλλά με τον ΠΑΣ σε ένα μεγάλο βαθμό τις κάλυψε με πολύ τρέξιμο και πάθος από συγκεκριμένους παίκτες (κυρίως Παπαστεριανό, Καζναφέρη, Λαζαρίδη και σε δεύτερο βαθμό Καστίγιο, Τσέζαρεκ). Αυτή την φορά ο Καστίγιο είχε την ουσία (γκολ), αλλά σίγουρα ο ΑΡΗΣ περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι κανένας δεν περισσεύει φέτος στον ΑΡΗ.
Σε τέτοια παιχνίδια πρώτιστα κοιτάς να κερδίσεις και όσο κι αν υποτιμάς Γιάννενα ή Δόξες την ζημιά μπορούν να την κάνουν και το είδαν καλά ΑΕΚ και ΟΣΦΠ. Ο ΑΡΗΣ βέβαια αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του.
Το περιμένεις από την μία από τον προπονητή που θα έρθει, το περιμένεις και από μία πιθανή μεταγραφική ενίσχυση. Πριν από αυτά όμως ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει πολλά.
Οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τον Ατρόμητο για το κύπελλο που μπορεί – όχι να σβήσει- αλλά σίγουρα να μετριάσει τις κακές ως τώρα εντυπώσεις και παράλληλα να διατηρήσει ζωντανή τις πιθανότητες διάκρισης.
Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο είναι μία τεράστια ευκαιρία των  παικτών του ΑΡΗ να γυρίσουν το κλίμα με την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Απέναντι σε μία ομάδα που φέτος είναι πιο σοβαρή από τον ΑΡΗ και έχει το προβάδισμα γιατί παίζει εντός. Θεωρητικά όμως. Γιατί αν είσαι ΑΡΗΣ το βράδυ το πρωί της Παρασκευής πρέπει να είσαι στην κλήρωση για τα προημιτελικά…

ΥΓ.1 Μέχρι τώρα έχω ακούσει ουκ ολίγα σε σχέση με αμφισβητούμενες φάσεις, κρίσεις και λοιπές δικαιολογίες για τους διαιτητές. Να βαφτίζεται όμως το πόδι… χέρι για να βγάλουμε ευνοημένο τον ΑΡΗ, πρώτη φορά το είδα. Παιδιά αν δεν το είδατε μην εκτίθεστε, με το πόδι διώχνει ο Παπαστεριανός, αλλά και χέρι να ήταν από κόντρα στο πόδι, πάλι δεν υπάρχει παράβαση. Όσο για τις… πλάκες με τον Σκούφαλη, την κάρτα δεν την παίρνει για το… χάδι στον Γιαννιώτα, αλλά επειδή αμέσως μετά διαπληκτίστηκαν οι δυο τους.

Υ.Γ.2 Το πιο ωραίο το είπε ο Άγγελος. Συγχαρητήρια στους φίλους μου Μιχαλήτσο, Τζιφόπουλο για τη νίκη. Σεμερτζίδης ο δεύτερος Άγγελε! Εδώ όμως μας είπε ότι με ΜΙΑ τελική σε όλο το ματς και κατοχή 65-35 υπέρ του ΑΡΗ ότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος, τα ονόματα μας πείραξαν; Είπε όμως και κάτι πολύ σωστό. Στην Θεσσαλονίκη ότι και να κάνεις κάποια στιγμή θα φας κυνηγητό. Καλός, κακός δεν έχει σημασία. Το κυνηγητό θα το φας. Μεγάλη αλήθεια και το ξέρει καλά ο ίδιος…

Υ.Γ.3 Η ομάδα μπάσκετ ώρες, ώρες αδικεί τον εαυτό της. Τζάμπα ήττα και στο Ρέθυμνο. Σημείωση. Φοβερό το βιντεάκι για τα εισιτήρια στο Eurocup και πραγματικά πρέπει να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια.

Υ.Γ.4 Θέμα Κόκε ΘΑ υπάρξει μόνο ΑΝ ο Σέρχιο προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα του ΑΡΗ. Αν με ρωτούσε κάποιος προσωπικά θα ήθελα την επιστροφή του, αλλά μόνο με τους οικονομικούς όρους του ΑΡΗ. Ίδωμεν…
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: