Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σε "αναμμένα κάρβουνα" για την τροπολογία!!

Στην επίσκεψη της περασμένης εβδομάδας στο Νέο Ρύσιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, διαμήνυσε στους παίκτες ότι μέσα στο Ιανουάριο θα δούνε το χρώμα του χρήματος.

Σε "αναμμένα κάρβουνα" για την τροπολογία
Μέσα στις επόμενες μέρες, η διοίκηση περιμένει έσοδα από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ και τα χρήματα αυτά προορίζονται για τους παίκτες. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν σημαντικές οφειλές προς τους "κίτρινους", αλλά η διοίκηση καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να τακτοποιήσει ένα μέρος αυτών ως το τέλος του μήνα. Και αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει.
Αυτό, πάντως, εξαρτάται άμεσα και από το ζήτημα της επιμήκυνσης του χρόνου πληρωμής της οφειλής στο δημόσιο. Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Αρης (όπως και πολλές ακόμη ΠΑΕ) κατέθεσε αίτημα στο υπουργείο Οικονομικών για την αύξηση των δόσεων σε 120 και σύμφωνα με πληροφορίες το 48άωρο που διανύουμε θα είναι καθοριστικό.
Σήμερα ή αύριο οι άνθρωποι του Άρη θα επιδιώξουν να έχουν επαφή με τον υφυπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθούν από επίσημα χείλη σε ποιο στάδιο βρίσκεται το ζήτημα της κατάθεσης της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.
Στην Αλκμήνης αισιοδοξούν ότι το νομοσχέδιο θα περάσει εντός της εβδομάδας, ώστε τα χρήματα που θα έρθουν στο σύλλογο να μην πάνε πάλι στην εφορία, αλλά στους παίκτες…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: