Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Παλέψαμε και το γκολ!"

Τη νίκη φαίνεται πως είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι παίκτες της Δόξας Δράμας, στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Χρήστος Αραβίδη!

"Παλέψαμε και το γκολ!"
Ο άσος των Δραμινών σχολίασε, μέσω του "NovaSportFM" πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είχαν στο μυαλό τους την άμυνα, αλλά προσπάθησαν να απειλήσουν και επιθετικά...
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
-το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αφετηρία για μας είναι πάντα η καλή άμυνα. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε επιθετικά και δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-τον τραυματισμό του: «Ήταν ένα χτύπημα στο κεφάλι. Έκανα ράμματα, έβγαλα τον επίδεσμο από το κεφάλι μου και συνεχίζουμε».

-τις φιλοδοξίες που μπορεί να έχει η Δόξα στο πρωτάθλημα: «Έχουμε παρουσιάσει αισθητή βελτίωση. Μπορούμε να παλέψουμε και το δείξαμε τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε και παιχνίδια σαν αυτά μας καταξιώνουν. Έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια κι έχουμε πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Θα παλέψουμε κάθε ματς μέχρι το 90’, έστω και αν μπήκαμε στο πρωτάθλημα από πολύ δύσκολο σημείο εκκίνησης».

-τις προσωπικές του βλέψεις: «Θέλω να φαίνομαι μέσα από την ομάδα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν είχα τις απαραίτητες ευκαιρίες να αγωνίζομαι συχνά, όπως τώρα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι στο υπόλοιπο της σεζόν, για να βοηθήσω την ομάδα μου και να έχω κάτι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: