Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κόουτς, καλύτερα να δαγκώνεις τη γλώσσα σου, παρά να μιλάς!...

Καλύτερα να δαγκώνεις τη γλώσσα σου παρά να μιλάς. Βγήκε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα κι αναρωτήθηκε γιατί η Κέρκυρα δεν έπαιξε και κόντρα στον Ολυμπιακό όπως απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μια χαρά δήλωση για το στόμα του Σάββα Θεοδωρίδη, για παρασκήνιο στις οπαδικές εφημερίδες και πάει λέγοντας.

Κόουτς, καλύτερα να δαγκώνεις τη γλώσσα σου, παρά να μιλάς!...
Με την άμυνα της Κέρκυρας τόσο ψηλά που κόντευε να φτάσει σε μεσαία γραμμή δικό σου πρόβλημα είναι κόουτς που δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τους κενούς χώρους. Να οικτίρεις της Κέρκυρα που στο κάτω της Γραφής την έχεις ήδη κερδίσει δύο φορές, πάει πολύ. Είναι σαν να ψάχνεις άλλοθι ενώ (ακόμα) δεν το χρειάζεσαι.

Άσε που κατά τα φαινόμενα θα αργήσεις να το χρειαστείς μετά τη γκέλα του "αιώνιου" στο Καυταντζόγλειο. Για στάσου όμως, κόουτς Ζεσουάλντο. Αυτή η Δόξα που πήρε σχεδόν άκοπα το "Χ" από τον Ολυμπιακό δεν ήταν εκείνη που πριν από ένα μήνα είχε εισπράξει έξι στο Φάληρο. Γι' αυτό μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...

Η Δόξα όμως και ο ΟΦΗ δεν χαρίζονται σε κανένα. Όλα τα άλλα είναι παραφιλολογία που ανθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στο γήπεδο συμβαίνουν άλλα πολύ πιο ενδιαφέροντα.

• Ο Ολυμπιακός άφησε δικαιολογημένα δύο βαθμούς στη Θεσσαλονίκη. Τιμωρήθηκε για την μπάλα που δεν έπαιξε για τις ευκαιρίες που δεν δημιούργησε.

• Η Δράμα όχι μόνο "κράτησε" στην άμυνα αλλά προσπάθησε να βγει μπροστά να ανησυχήσει τον Μέγιερι. Μέχρι ένα σημείο το κατάφερε.

• Ο Χάβι Γράθια φτιάχνει ομάδα που μάχεται και παίζει για τη νίκη. Θέλει επειγόντως κλασσικούς ακραίους για να γίνε απειλητική και να πάρει παιχνίδια στα ίσια.

• Ο Παναθηναϊκός της ταχύτητας στα άκρα και του ανατροπέα Λέτο όταν βρίσκει άμυνες "ψηλά" πρέπει να κάνει πάρτι. Έλλειπε όμως ο "Κατσούρ" να περάσει τη σωστή πάσα.

• Η ΑΕΚ ήταν τυχερή στη Λειβαδιά και ευνοήθηκε από τις υποδείξεις του επόπτη. Κυρίως, όμως, ήταν ψυχωμένη με σωστή οργάνωση και επίγνωση των αδυναμιών της.

• Έτσι όπως είναι ο Ατρόμητος και δεν είναι οι υπόλοιποι γιατί μόνο στην πεντάδα. Μπορεί και κάτι παραπάνω.

• Οκτώ γκολ στο σύνολο και πολλά καλά παιχνίδια σ' αυτή την αγωνιστική. Μπήκε όμως η γκολάρα του Σιαλμά...
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: