Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Επέλεξε Ρονάλντο ο Μπόλονι

Την προτίμησή του προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο «France Football» για τους διεκδικητές της ύψιστης ατομικής διάκρισης στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν έκρυψε την αδυναμία του για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον οποίο συνεργάστηκε στα πρώτα του βήματα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 
 
«Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον ανάμεσα στον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Τσάβι. Μου αρέσουν και οι τρεις. Ο Μέσι είναι ένας παίκτης-φαινόμενο, ενώ ο Τσάβι έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, γιατί πάντα θα έχω μία συμπάθεια προς τον Ρονάλντο. Παρότι τον παρουσιάζουν ως αλαζόνα και προκλητικό, παραμένει ένας απλός άνθρωπος», δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι και πρόσθεσε: 
 
«Όταν τον είχα παίκτη στη Σπόρτινγκ, ήταν ένας παίκτης γεμάτος ενθουσιασμό, που ήθελε να δείξει γρήγορα την αξία του. Με είχε εντυπωσιάσει η ωριμότητά του. Στο γήπεδο δεν φοβόταν τίποτα. Οι τεχνικές του αρετές αμέσως ξεχώριζαν. Έκανε ό,τι ήθελε με την μπάλα στα πόδια και είχε απίστευτες φυσικές δυνάμεις. Έχει τα πάντα: δύναμη, ταχύτητα, πάθος, έκρηξη, ευελιξία, σουτάρει εξαιρετικά και έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα. Είναι ένας πλήρης επιθετικός».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: