Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μια χαμένη ευκαιρία κι ένα μεγάλο στοίχημα!!

Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στα Πηγάδια, από όπου δεν κατάφερε να αποδράσει με μια υπερπολύτιμη νίκη. Από την άλλη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η προσπάθεια που θα κάνει ο Μπόλονι να βάλει νέο αίμα στην ομάδα. Γράφει ο Ευγένης Δαδαλιάρας.


Μια χαμένη ευκαιρία κι ένα μεγάλο στοίχημα
Ο Λάσλο Μπόλονι μπορεί μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη να δήλωσε ότι... "ήρθαμε σε αυτή την έδρα για να μην χάσουμε", θέλοντας να τονίσει ότι ο βαθμός που πήρε στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικός, όμως, είναι γεγονός ότι ο "Δικέφαλος" κόντρα στη θρακιώτικη ομάδα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία.
Οι "ασπρόμαυροι" ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους κι αν πίστευαν στους εαυτούς τους, θα έφευγαν με τεράστιας σημασίας βαθμολογική νίκη από μια δύσκολη έδρα, ρεφάροντας παράλληλα κάποιους από τους εντός έδρας χαμένους βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ είναι αλήθεια ότι "άδειασε" επιθετικά με τη φυγή του Βιεϊρίνια, που συνδυάστηκε με τον επώδυνο τραυματισμό του Γεωργιάδη, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσει την αυτοπεποίθησή του και την πίστη στις δυνατότητές του.
Ο "Δικέφαλος" έχει ένα μεγάλο ατού. Διαθέτει μέσους, όπως ο Φωτάκης και ο Ίβιτς, ακόμη κι ο Λάζαρ, που μπορούν να τον βοηθήσουν στο σκοράρισμα κι αυτό πλέον πρέπει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο, έως ότου βρει και πάλι τα πατήματά του στην επιθετική γραμμή στη μετά Αντελίνο εποχή.
Οι νέοι στο προσκήνιο
Όπως και να έχει πάντως, στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε δύο μήνες αήττητος σε Ελλάδα κι Ευρώπη κι αυτό δίνει στους "ασπρόμαυρους" ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια και στον Μπόλονι την απαραίτητη ηρεμία να κάνει τους πειραματισμούς του με τους νέους παίκτες, που θέλει να προωθήσει.
Ο Ρουμάνος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη τόνισε ότι δεν ζητάει από τη διοίκηση να κάνει μεταγραφές, καθώς ξέρει ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, και ότι θα φροντίσει να δουλέψει με νέα παιδιά, στα οποία θα δώσει την ευκαιρία.
Η προσπάθεια που θα κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς για τον σύλλογο είναι μεγάλο στοίχημα η επιτυχής έκβασή της. Ο "Δικέφαλος" αυτό που ζητεί από την τρέχουσα σεζόν, πέρα από μια σημαντική διάκριση που μπορεί να είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου ή η έξοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι να του βγούνε ένας ή δυο καινούργιοι παίκτες, στους οποίους να είναι σε θέση να πατήσει εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Αν τα καταφέρει ο Μπόλονι, ασφαλώς θα είναι τεράστια η συνεισφορά του στον "Δικέφαλο". Υλικό υπάρχει, υπομονή και προγραμματισμός χρειάζονται.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: