Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Για 4άδα ο Ατρόμητος!"

Την αισιοδοξία του ότι ο Ατρόμητος μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα εξέφρασε ο Κώστας Γιαννούλης.

"Για 4άδα ο Ατρόμητος!"
-Κάνατε μια από τις καλύτερες φετινές σας εμφανίσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ. Θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς στο πρώτο μέρος;
"Σίγουρα, το σκορ στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Θα μπορούσαμε να κερδίζουμε ακόμα και 4-0. Μου θύμισε το ματς στην Κρήτη που χάναμε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Όμως στην επανάληψη δεν μπήκαμε το ίδιο δυνατά".
-Τι άλλαξε στο β΄ ημίχρονο; Η είσοδος του Μπούρμπου "μάζεψε" την αδύναμη δεξιά πτέρυγα του ΟΦΗ;
"Νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η δική μας κούραση. Δεν μπήκαμε το ίδιο δυνατά στην επανάληψη όπως στην αρχή του αγώνα διότι ήμασταν κουρασμένοι. Μας έλειπε η ηρεμία, να βάλουμε την μπάλα κάτω και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικότερο ρόλο και όχι τόσο η αγωνιστική άνοδος των αντιπάλων μας. Πράγματι με την είσοδο του Μπούρμπου ο ΟΦΗ βελτιώθηκε, αλλά όπως είπα και πριν η δική μας κούραση καθόρισε την πτώση της απόδοσή μας στην επανάληψη".
-Πλέον ο Ατρόμητος βάσει της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει όνειρα για την πρώτη τετράδα;

«Ασφαλώς και μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος όμως αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Φέτος είμαστε χαλαροί και γι αυτό παίρνουμε τα αποτελέσματα και βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση».

-Ακολουθούν δύο σερί ματς στο Περιστέρι με τον Άρη για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θα δώσετε περισσότερο βάρος σε κάποιο;

«Είναι δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα όπως ο Άρης σε δύο κολλητά ματς. Εμείς όμως θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο και παράλληλα να είμαστε στην πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα. Το ιδανικό θα είναι για μας να πάρουμε και τα δύο ματς».

-Τι έχει αλλάξει φέτος στην ομάδα και κάνει αυτή την πορεία;

«Φέτος είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον επιθετικό τομέα σε σχέση με άλλες χρονιές. Σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ και ο Μήτρογλου, αλλά γι αυτό δουλεύουν όλοι οι παίκτες. Βλέπουμε ότι και τα χαφ φέτος βοηθούν πολύ επιθετικά. Αλλά και η άμυνα μας είναι φέτος είναι βελτιωμένη. Και δεν εννοώ μόνο τους αμυντικούς, αλλά όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έχουμε το δέυτερο καλύτερο παθητικό στο πρωτάθλημα».

-Ποιο μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας; Περιμένετε μεγαλύτερη ανταπόκριση;

«Προσπαθούμε με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά μας να φέρουμε ακόμα περισσότερους φίλους του Ατρομήτου στο γήπεδο. Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας διότι μας βοηθά και μας στηρίζει. Θέλουμε να έρθει κι άλλος κόσμος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα».

-Τι θέλεις να φέρει το 2012 σε σένα και στην ομάδα σου;

«Πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Θέλω να είμαι καλά για να μπορώ να παίζω. Αυτό είναι το βασικό. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να κατακτήσω το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο, αλλά και να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: