Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ανακοινώνει τέσσερις παίκτες η Δόξα

Στο μεταγραφικό σκέλος στρέφεται το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Δόξας Δράμας η οποία αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Οι μαυραετοι έκαναν την… έκπληξη του πρωταθλήματος με το βαθμό που απέσπασαν κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (08/01) στο «Καυτανζόγλειο» ωστόσο όπως είπε κι ο Μακης Κατσαβακης στη συνέντευξη Τύπου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να πολλαπλασιάσει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή.
Έτσι, μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα ανακοινωθούν τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Ο ένας μάλιστα από τους παίκτες που θα αποκτηθούν ήταν και στην αποστολή της Δόξας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, απλά για να εγκλιματιστεί με την ομάδα αφού δεν δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα αφού κάτι τέτοιο δεν ήταν σύννομο. Ο λόγος για τον 23χρονο μέσο, Αμβρόσιο Παπαδόπουλο ο οποίος αποτελεί επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη.
Από εκεί και πέρα ο Ουέλιγκτον είναι δεδομένα ο δεύτερος παίκτης που θα αποκτηθεί και μάλιστα ο Βραζιλιάνος αναμένεται σήμερα (09/01) να βρεθεί στην Αθήνα για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τους «μαυραετούς». Επίσης, προφορική συμφωνία υπάρχει με τον Δημήτρη Γελαδάρη ενώ γίνονται συζητήσεις και με τον Νίκο Τριανταφυλλίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: