Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τα ρίχνει στον Ρούνεϊ ο Μαντσίνι!!

Τα ρίχνει στον Ρούνεϊ ο Μαντσίνι!
Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο… ηθικός αυτουργός που έπεισε τον Κρις Φόι να αποβάλει τον Βινσέντ Κομπανί, το απόγευμα της Κυριακής στο «Etihad Stadium»! Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φώναζε συνεχώς στον ρέφερι να βγάλει την κόκκινη κάρτα στη νίκη – πρόκριση (3-2) των «κόκκινων διαβόλων»!

Η Γιουνάιτεντ πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, έχοντας… ολοκληρώσει το έργο της από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Σίτι. Οι «πολίτες» αγωνίζονταν από το 14ο λεπτό με δέκα παίκτες και στην ανάπαυλα βρίσκονταν ήδη πίσω στο σκορ με 3-0!

Η αποβολή του Κομπανί θεωρήθηκε αυστηρότατη και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε ότι θα κατατεθεί ένσταση προκειμένου ο Βέλγος αμυντικός να μην απουσιάσει για τα επόμενα τέσσερα ματς (λόγω δεύτερης κόκκινης στην τρέχουσα περίοδο), ευελπιστώντας να μειωθεί η ποινή.

Πάντως, γνωρίζει τους λόγους που έκαναν τον Κρις Φόι να αποβάλει τον Κομπανί για το μαρκάρισμα στον Νάνι!

«Ναι, ο Ρούνεϊ ευθύνεται! Ήταν ακριβώς δίπλα στον διαιτητή! Είμαι 300% σίγουρος ότι δεν ήταν κόκκινη κάρτα! Ο Ρούνεϊ του έλεγε συνεχώς να βγάλει την κάρτα από το τσεπάκι του και το έκανε» ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.
πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: