Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο Ατρόμητος είχε Μήτρογλου και δάγκωσε τον ΟΦΗ!

Ο Μήτρογλου έκανε την διαφορά ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, στο μεταξύ τους αγώνα στο Περιστέρι. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.

Ο Ατρόμητος είχε Μήτρογλου και δάγκωσε τον ΟΦΗ
Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το 1-0, είχε δοκάρι, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και γενικά άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδος του. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν, μια με τον Μήτρογλου στο 16' και μια με τον Επστάιν στις καθυστερήσεις.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με 2-0 των Κρητικών και συνεχίζει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα αν και οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.
Ο Ατρόμητος φρόντισε να κάνει από την αρχή αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή και στην σέντρα του Σκόνδρα, ο Μήτρογλου δεν πρόλαβε τη μπάλα. Όμως λίγο αργότερα δεν αστόχησε. Ο Μήτρογλου εκτέλεσε φάουλ και με συρτό σουτ, έστειλε τη μπάλα στη γωνιά του Κάρολ.
Στο 25' πάλι ο Μήτρογλου πρωταγωνίστησε σε νέα ευκαιρία αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ενώ και ο Γαλανόπουλος δεν τα κατάφερε στην εξέλιξη της φάσης. Ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος για τον Ατρόμητο με τους Επστάιν και Γκαρσία να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ κυριάρχησε, έχασε ευκαιρίες, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Παπουλή αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο ίδιο διάστημα ο Ατρόμητος προσπαθούσε μάλλον να κρατήσει το πλεονέκτημα του 1-0 και αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο, στις καθυστερήσεις με τον Επστάιν διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: