Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

«Ο Γέστε είναι παλαίμαχος!»

Ο Νίκος Αλέφαντος τα είπε και πάλι... έξω από τα δόντια, χαρακτηρίζοντας τον Φραν Γέστε παλαίμαχο και ξεκαθαρίζοντας ότι εάν χαθεί το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό θα είναι το κάζο του αιώνα!

«Ο Γέστε είναι παλαίμαχος!»
Μιλώντας στο Gazzetta On Air και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου τόνισε ανάμεσα στα άλλα: «Ήταν πολύ μεγάλη η στεναχώρια που τραβήξαμε. Η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν κάκιστη. Τα μηνύματα τα είχαμε λάβει από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ακόμη και από το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Ολυμπιακός δεν πίεσε για ένα τρίτο ή τέταρτο γκολ.
Ο Γέστε παίζει σαν παλαίμαχος. Είναι σαν παλαίμαχος σε αγώνα του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό την Μεγάλη Παρασκευή! Δεν αξίζει να παίζει. Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα από τα άκρα. Δεν έχει εξτρέμ. Ο Φετφατζίδης δεν είναι εξτρέμ, δεν μπορεί να διεμβολίσει από τα άκρα, δεν έχει δύο πόδια.
Οι παίκτες της Δόξας ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι,. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αδιάφορος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Για ποιόν λόγο ο κύριος Βαλβέρδε έβγαλε στο ημίχρονο τους Πάντελιτς και Φουστέρ; Στο 0-0 είναι ποτέ δυνατόν να αφήνεις έξω τον Πάντελιτς;
Ο Ολυμπιακός δεν έχει δημιουργικά χαφ. Στην μεσαία γραμμή έχει εργάτες όπως ο Μανιάτης και ο Μοντέστο. Του λείπει ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και θα δημιουργήσει. Ο Ιμπαγάσα είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία.
Είναι δυνατόν να βάζεις τον Μέλμπεργκ στα τελευταία λεπτά τρίτο σέντερ φορ για να βάλεις γκολ; Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Δεν ταιριάζει αυτό. Δεν έχει την απαραίτητη τεχνική ο Μέλμπεργκ. Το έχω πει και το ξαναλέω. Εάν ο Ολυμπαικός χάσει αυτό το πρωτάθλημα από αυτόν τον Παναθηναϊκό θα είναι το μεγαλύτερο κάζο του αιώνα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: