Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Έχουν χάσει το δρόμο προς τη …Δόξα!!

Ξεμπροστιάστηκαν ποδοσφαιρικά και εκτέθηκαν για τα καλά τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός από μια ομάδα που μπήκε στη Σούπερ Λίγκα στην κυριολεξία από το …παράθυρο!

Έχουν χάσει το δρόμο προς τη …Δόξα!
Ψυχρός πόλεμος, ανακοινώσεις, διαμαρτυρίες, "κύκλοι" και ένα σωρό δικαιολογίες... Εκτός αγωνιστικού χώρου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παίζουν μεγάλη μπάλα.
Μόνο εκτός, γιατί μέσα στο γήπεδο κουτουλάνε και τους το απέδειξε περίτρανα μια ομάδα, που όταν άρχισε το πρωτάθλημα δεν ήξερε καν σε ποια κατηγορία θα παίζει…
Ομάδα Β’ εθνικής είναι ουσιαστικά η Δόξα Δράμας, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει τη ζωή δύσκολη στους δύο "αιώνιους" που ασχολούνται με ο,τιδήποτε άλλο, εκτός από το πώς θα διορθώσουν την τραγική εικόνα που δείχνουν τον τελευταίο καιρό.
Δεν έχει καμία σημασία που στο 89' απέφυγε το κάζο ο Παναθηναϊκός. Για μπάλα μιλάμε... Μία από τα ίδια σε σχέση με τον Ολυμπιακό κόντρα στους Δραμινούς ήταν "πράσινοι" και μάλιστα εντός έδρας.
Δεν ξέρουμε ποιος τελικά θα πάρει το πρωτάθλημα, όμως ο μοναδικός λόγος που η μάχη των δύο διεκδικητών μοιάζει αμφίρροπη, είναι η κακή τους ποιότητα...
Αντί λοιπόν να σφάζονται για ένα κάρο ανοησίες, ας κοιτάξουν πώς θα γίνει να …αλλάξουν τρίτη πάσα, γιατί μας έχουν βγάλει τα μάτια με τις εμφανίσεις τους.

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: