Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

«Πιο εφικτό το Κύπελλο»

Ο Μασιέλ Λίνο για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος θεωρεί πλέον πως το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ.

«Πιο εφικτό το Κύπελλο»
Ο Λίνο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, για ο πέναλτι, για τους πανηγυρισμούς, αλλά και για την προώθησή του στη μεσαία γραμμή, δηλώνοντας:
Για τις εκτελέσεις πέναλτι κι αν ο ίδιος ή ο Βιεϊρίνια είναι ο καλύτερος: «Ο καλύτερος εκτελεστής είναι αυτός που τα βάζει. Εγώ έχασα με την Τότεναμ, ο Βιεϊρίνια έχασε πέρυσι απέναντι στον Ατρόμητο και οι δύο κάνουμε το καλύτερο για να κερδίζει ομάδα».
Για το πανηγυρισμό του στο γκολ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και εγώ είχα την ευκαιρία να σημειώσω ένα γκολ. Αφού το πέτυχα πήγα να το πανηγυρίσω με τους φιλάθλους γιατί μας βοηθάνε πάντα, εντός και εκτός έδρας. Είναι πάντα δίπλα μας και μας δίνουν περισσότερη δύναμη».
Για την συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου: «Αφού κερδίσαμε αυτό το ματς, τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο που είναι πολύ δύσκολη ομάδα και κάνει καλό πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει τώρα να σκεφτόμαστε είναι το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο. Να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς, είναι δύσκολη ομάδα ο Πανιώνιος».
Για το πώς ιεραρχεί τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ: «Είμαστεμέσα και στους τρεις στόχους μας. Το πιο σημαντικό είναι το Κύπελλο. Είναι πιο εφικτό για μας. Έχουμεπολλά παιχνίδια μπροστά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις».
Για τον Σταφυλίδη: «Διαθέτει πολλή ποιότητα, πολλά καλά στοιχεία, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έχειμέλλον στον ΠΑΟΚ, είναι μόλις 18 χρονών. Έχει μία ολόκληρη ζωή του, είτε στον ΠΑΟΚ, είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, μπροστά του. Κάνει πολύ καλή δουλειά, βοηθάει την ομάδα».
Για την απόδοσή του ως αριστερός μέσος: «Πάντα έπαιζα και μπροστά. Φυσικά, όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο έπαιζα μπακ. Δεν έχω δυσκολία να βγαίνω μπροστά και φυσικά ο προπονητής ήταν αυτός που αποφάσισε ότι ήταν καλό να αγωνιστώ μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: