Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"Είναι ντροπή, Μουρίνιο φύγε!"

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν τον Μουρίνιο υπεύθυνο για τη νέα ήττα από την Μπαρτσελόνα και του ζητούν να φύγει!

"Είναι ντροπή, Μουρίνιο φύγε!"
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχτηκε τα πυρά των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος του "clasico" για το Κύπελλο Ισπανίας και τη νέα ήττα με από την Μπαρτσελόνα, με τον κόσμο να του τα ...χώνει on camera!
Σίγουρα οι αντιδράσεις εν βρασμώ ψυχής δεν είναι και οι πλέον ενδεικτικές. Κάποιες φορές όμως, κρύβουν αλήθειες!
Ο Μουρίνιο μπορεί να προσπάθησε να κάνει επιτόπου στροφή στο Πρωτάθλημα με τις δηλώσεις του μετά το ματς, αλλά ο κόσμος δεν φαίνεται να το ...ξεπερνάει τόσο εύκολα.
Η νέα νίκη από την Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" τους προκάλεσε έντονη γκρίνια. Η "Marca" βγήκε ...γύρα στον περιβάλλοντα χώρο του Σαντιάγο Μπερναμπέου μετά το ματς και ρώτησε τον κόσμο την άποψή του για την ήττα, με τους περισσότερους να επικεντρώνουν τα πυρά τους στον Μουρίνιο!
Μερικές χαρακτηριστικές ατάκες που ειπώθηκαν on camera: "Είναι ντροπή, Μουρίνιο φύγε!", "το λάθος είναι του προπονητή". "Το πρόβλημα δεν είναι η Μπαρτσελόνα, η Μπαρτσελόνα έπαιξε όπως παίζει πάντα. Το πρόβλημα ήταν η Ρεάλ, της έλειπε ψυχολογία, ενέργεια, τα πάντα", "δεν ήταν καλή η τακτική που κατέβασε απόψε, πρέπει να αλλάξει τακτική". "Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε", και αρκετά ακόμα, λιγότερο ή περισσότερο αιχμηρά!
Υπήρξε πάντως και κάποιος που ...ακολουθεί την ίδια τακτική με τον "Mou", τονίζοντας ότι στόχος είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο δεν είναι τόσο σημαντικό!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: