Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ORIGINAL: «Σταύρο, αντίο…»

ORIGINAL: «Σταύρο, αντίο…»
Ανακοίνωση… αποχαιρετιστήριου χαρακτήρα για τον Σταύρο Αδαμίδη εξέδωσε η ORIGINAL.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ χαρακτηρίζει τον πρόεδρο «δεκανίκι των αμετόχων» και τονίζει πως η υπομονή -μετά και την πάροδο του περίφημου 45ήμερου- τελείωσε.

Αφού τον προτρέπει, λοιπόν, ν’ αποκαλύψει την πραγματικότητα για επενδυτή και Morgan Stanley κι έπειτα να παραιτηθεί, καλεί τους μετόχους να αναλάβουν την ιστορική ευθύνη και να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL

«Οι 45 μέρες πέρασαν, έγιναν 46, 47… Κι όπως ήταν αναμενόμενο ο επερχόμενος μεσσίας από την Ανατολή (Αίγυπτο, Συρία, Ντουμπάι, Εμιράτα, Ισραήλ, Τουρκία και πάει λέγοντας) έμεινε στο κουβεντιαστό, έγινε αέρας και πάει. Οι γραμμές αυτές γράφονται λίγες ώρες πριν την μάχη της Τούμπας και θα τις ανακοινώσουμε αμέσως μετά το παιχνίδι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος (καμία σημασία δεν έχει μια πρόκριση ή ένας αποκλεισμός).

Σταύρο, ο χρόνος σου έληξε (μαζί και η παράταση και όλες οι καθυστερήσεις). Η υπομονή όλων μας εξαντλήθηκε, αφού και ο πιο καλόπιστος και αισιόδοξος οπαδός της Α.Ε.Κ. είναι πεπεισμένος πλέον πως με εσένα πρόεδρο δεν πρόκειται να βρεθεί καμία λύση και η Α.Ε.Κ. μας οδεύει προς την ολοκληρωτική καταστροφή.

Η μόνη υπηρεσία που προσφέρει η παρουσία σου στην καρέκλα του προέδρου πλέον, είναι η στήριξη στους εναπομείναντες μετόχους να το παίζουν αμέτοχοι και να αποποιούνται τις τεράστιες ευθύνες τους. Aν λοιπόν αγαπάς την Α.Ε.Κ. όπως λες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να αποτελείς το δεκανίκι των μετόχων και να παραιτηθείς άμεσα. Παρασκευή πρωί με Αδαμίδη στην ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν υπάρχει!

Η τελευταία σου ενέργεια ως πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να είναι η λεπτομερής ενημέρωση (όπως εσύ υποσχέθηκες στον κόσμο της Α.Ε.Κ.) για τον υποψήφιο αγοραστή και τους λόγους που η συμφωνία δεν πραγματοποιήθηκε. Και βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις (με ειλικρίνεια επιτέλους) τι γίνεται με τις μετοχές της Α.Ε.Κ. και τη Morgan Stanley.

Από αυτές εδώ τις γραμμές καλούμε τους εναπομείναντες μετόχους (Νοτιάς, Παππάς και φωτορεπόρτερς) να βγουν μπροστά και να μας δείξουν ποιές προθέσεις έχουν τελικά για την ομάδα. Έχουν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευθύνη να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο, είτε βρίσκοντας αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση ή να σώσουν μόνοι τους την ομάδα από το εφιαλτικό σενάριο του υποβιβασμού λόγω αδειοδότησης. Η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. είναι δική τους! Ας σταματήσουν επιτέλους το κρυφτούλι τοποθετώντας μαθητευόμενους καρεκλοκένταυρους διαχειριστές για να κυλάει ο χρόνος και αυτοί να μένουν πίσω από την κουρτίνα.

Ο ΛΑΟΣ της Α.Ε.Κ. απαιτεί λύση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχει λύση πρωτοδικείου, υποβιβασμός και αγορασμένα ΑΦΜ για την Α.Ε.Κ! ΤΕΛΟΣ!

ΥΓ1: Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές ο αγώνας της Τούμπας δεν έχει γίνει, αλλά είτε κερδίσαμε 0-3 είτε χάσαμε με 3-0 είναι δεδομένο πως όλοι τούς χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια που καταβάλουν με τόσα προβλήματα.

ΥΓ2: Εννοείται Σταύρο πως πριν φύγεις πρέπει να τελειώσεις επιτέλους και το κακόγουστο αστείο με τον βάζελο υπάλληλο, που από κλητήρας στην Παιανία, έφτασε στο σημείο να κάνει κουμάντο στην Α.Ε.Κ. του 2012 κάνοντας τον σύμβουλο σου. Αν κρίνουμε από τα πεπραγμένα της διοίκησης αυτής, οι συμβουλές του ήταν απολύτως επιτυχημένες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: