Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Εάν ο Κατσουράνης...!!

Εαν ο Κατσουράνης δεν ανέβαινε τόσο ψηλά στο 88΄ (έπαιξε πάλι στόπερ), το πιθανότερο σενάριο "μιλούσε" για ισοπαλία απέναντι στη Δόξα. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Εάν ο Κατσουράνης...
Εάν ο Κατσουράνης δεν πρωθούσε αυτός τη μπάλα δύο φορές μετά τη σέντρα (αντιλαμβανόμενος πως η δική του παρουσία προσθέτει πρόβλημα στα χαφ του Κατσαβάκη), δεν θα έβγαιναν ούτε οι δύο κομπίνες, με τις αληλοκαλύψεις και τις κρυφές μπαλιές εντός περιοχής του Σέρεμετ.
Εάν ο Κατσουράνης δεν έδινε κατεύθυνση στην άμυνα, τα μέλη της οποίας έδειχναν κάποιες φορές να πελαγοδρομούν, χωρίς οι ποδοσφαιριστές της Δόξας να πρεσάρουν αφυκτικά, ενδέχεται ο αριθμός 0 των τελικών προσπαθειών τους, να ήταν διαφορετικός.
Εάν ο Κατσουράνης δεν είχε επιλεγεί ως "μπάλωμα" σε όλα τα κενά της ενδεκάδας, οι βαθμοί που έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός έως τώρα στο πρωτάθλημα, μάλλον θα ήταν λιγότεροι.
Όταν ο Λέτο απουσίασε από την ενδεκάδα, ο πράσινος οργανισμός τα βρήκε σκούρα στο σκοράρισμα. Όταν λείψει ο Κατσουράνης, δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει γενικώς. Είτε κερδίσει, είτε κάνει γκέλα.
Εάν ο Παναθηναϊκός αναδειχθεί πρωταθλητής, θα ξέρει πως οφείλει το πιο μεγάλο ποσοστό του τίτλου στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Η αγωνιστικά πληρωθική παρουσία του οποίου, υπερκαλύπτει για την ώρα τις αδυναμίες του.
Όταν το καλοκαίρι πήρε το περιβραχιόνιο του "κάπτεν" ο Σαριέγκι, ως πρώτος αρχηγός, όλοι κατάλαβαν ότι ο "Κατσουρ" θά έκανε κουμάντο. Γιατί θα έπαιζε περισσότερες φορές, γιατί μιλάει Ελληνικά, γιατί είναι ο προπονητής στο γήπεδο, γιατί το έχει, γιατί, γιατί...
Όσο κι αν στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα υποστηρίζονται από τις προσπάθειες του συνόλου, η διαφορά προκύπτει από τις προσωπικότητες. Οι πράσινοι είναι τυχεροί. Σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις. Με Ελληνικό επίθετο...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: