Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο Μπόλονι το έπιασε το νόημα!!

Αίσθηση έκανε η δήλωση του Ρουμάνου προπονητή μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, περί Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Τουτέστιν, περί Τσάμπιονς Λιγκ...


Ο Μπόλονι το έπιασε το νόημα!
Γράφει ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.
Δεν υπάρχει συνέντευξη Τύπου, που ο Λάσλο Μπόλονι να μην ρίξει βόμβα ή να μην πετάξει μια σπόντα ή να αφήσει ένα υπονοούμενο. Το ίδιο έπραξε και σε αυτήν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Μόνο που αυτή τη φορά, το υπονοούμενό του ήταν ιδιαίτερα δημιουργικό για τον ΠΑΟΚ.
"Θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αν κάποια στιγμή αντιμετωπίσω με τον ΠΑΟΚ σε αυτό το γήπεδο μια από τις δύο ομάδες που παίζουν απόψε", ήταν η επιθυμία-ευχή, που εξέφρασε ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικέφαλου", αναφερόμενος σαφώς στο ισπανικό ελ κλάσικο και στις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.
Οι από 'κει και πέρα συνειρμοί που μπορεί να κάνει κάποιος, ούτε δύσκολοι είναι, ούτε περίπλοκοι. Σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση συμμετέχουν μόνιμα οι δύο αντίπαλοι του συγκεκριμένου ζευγαριού; Μα, φυσικά, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα, τι θέλει ο Μπόλονι; Να συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Βαριά... ευχή
Ο Μπόλονι με τα λεγόμενά του άφησε πίσω του μια βαριά... ευχή φεύγοντας από την αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου της Τούμπας. Πολύ βαριά, αφού είναι κάτι σαν ταμπού να μιλούν οι "ασπρόμαυροι" για αυτόν τον θεσμό, του οποίου την πόρτα χτύπησαν δύο φορές, αλλά για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά τη βρήκαν κλειστή.
Κι όμως, ο τεχνικός του "Δικέφαλου" με τη δήλωση που έκανε έδειξε τι πραγματικά έχει στο μυαλό του να πετύχει με την ομάδα. Ουσιαστικά, έδειξε το στόχο του. Αυτής της σεζόν ή της επόμενης, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Πάντως, έδειξε έναν στόχο. Αυτό είναι που έχει σημασία.
Το παιχνίδι στα χέρια του
Επειδή, λοιπόν, ο Ρουμάνος φανέρωσε τον στόχο που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, θα πούμε κι εμείς από εδώ ότι θα είναι μεγάλο του κατόρθωμα, αν καταφέρει να τον πετύχει. Με αυτόν τον ΠΑΟΚ, χωρίς τους Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, και Βιτόλο, με τον Γκαρσία, τον Λίνο και τον Ίβιτς σε αυτή την ποδοσφαιρική ηλικία, βασικό τερματοφύλακα τον άπειρο Γλύκο και new entry τον Σταφυλίδη, ε, δεν θα είναι απλώς κατόρθωμα, για να είμαστε ακριβείς, αλλά... μαγκιά του!
Ο Μπόλονι πραγματικά αυτή τη στιγμή κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του. Με τον ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League, φουλ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα από βαθμολογικής άποψης στο ελληνικό πρωτάθλημα, κι όλα αυτά έχοντας απωλέσει βασικούς του παίκτες, ο Ρουμάνος έχει πεδίο δράσης να κάνει πράγματα με όλη του την άνεση.
Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να πει από τώρα ότι η σεζόν είναι πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ, όμως, σίγουρα φαίνεται ότι η ομάδα είναι σε έναν καλό δρόμο. Ειδικά αν επιστρέψουν ομαδόν οι οπαδοί στο γήπεδο και σταματήσει οριστικά και η όποια έριδα πήγε να δημιουργηθεί μεταξύ τους, στο τέλος της περιόδου ίσως μιλάμε για την πιο πετυχημένη χρονιά του "Δικέφαλου" επί θητείας Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ομάδας. Ο Μπόλονι το έπιασε το νόημα τι πραγματικά έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ για να μεγαλώσει κι άλλο ως σύλλογος, οπότε δεν μένει παρά να το πιάσουν κι οι υπόλοιποι!
Πηγή: οlapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: