Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ούτε ο Υβ Κουστό δεν θα μπορούσε να βρει αυτό που έχουμε χάσει!!

Η άποψη μου είναι πως το πέναλτι κακώς δόθηκε στον ΠΑΟΚ, γιατί δεν υπήρξε παράβαση από τον αμυντικό της ΑΕΚ αλλά απλά μπλέχτηκαν τα πόδια των δύο ποδοσφαιριστών. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.

Ούτε ο Υβ Κουστό δεν θα μπορούσε να βρει αυτό που έχουμε χάσει!
Έτσι τουλάχιστον το είδα εγώ. Αν δεχθούμε την άποψη αυτή τότε η Ένωση αδικήθηκε.

Από το σημείο αυτό μέχρι να λέμε πως "βιάστηκε" το ποδόσφαιρο, πως υπήρχαν εντολές, πως οι διαιτητές ήταν μικροί και διάφορα άλλα, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Πόσο μάλλον όταν δεν προέρχονται από τα χείλη εκπροσώπων ομάδων αλλά από επίσημες ανακοινώσεις ΠΑΕ. Τέτοιες τοποθετήσεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτές ακόμη και υπό καθεστώς έντονης φόρτισης. Πυροδοτούν τη βία και βάζουν νάρκη στα θεμέλια του ποδοσφαίρου μας, έστω και αυτού του πολύ κακού, από όλες τις απόψεις, που έχουμε.

Σε μια σοβαρή χώρα και ο διαιτητής μπορεί να πήγαινε σπίτι του αλλά και οι εμπνευστές της ανακοίνωσης, θα τιμωρούνταν σκληρά. Τόσο αυτοί που εκπροσωπούν κατά το νόμο την ΠΑΕ όσο και η ίδια η ΠΑΕ.

Αλλά ποιος να τολμήσει κάτι τέτοιο όταν τόσες φορές στο παρελθόν έχουν γίνει ανάλογες δηλώσεις ή τοποθετήσεις ή ακόμη πιο σκληρές και δεν άνοιξε μύτη για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες; Για να μην ενοχληθούν οι οπαδοί των ομάδων ή να μην παρεξηγηθεί ο άλφα ή βήτα μεγαλομέτοχος;

Δυστυχώς σε αυτή την χώρα ο καθένας κάνει και λέει ό,τι θέλει, χωρίς καμία συνέπεια. Το μέτρο, έχει χαθεί στα βάθη του Αιγαίου πελάγους και νομίζω πως ούτε ο Υβ Κουστώ δεν θα μπορούσε να το βρει με την "Καλυψώ"!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: