Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Άστο να πάει, ρε Μουρίνιο! Δεν παίζεται η Μπάρτσα!!

Μας έχει ζαλίσει ο Μουρίνιο από πέρυσι ότι θα κερδίσει και θα ξανακερδίσει την Μπαρτσελόνα. Παίζει και ξαναπαίζει, όμως πάντα τα μούτρα του σπάει, με εξαίρεση τον περσινό τελικό κυπέλου. Ας το πάρει απόφαση ο Ζοζέ, λοιπόν. Ομορφάντρα, δεν μπορείς να την κερδίσεις. Ξέχνα το.

Άστο να πάει, ρε Μουρίνιο! Δεν παίζεται η Μπάρτσα!
Πρωτάθλημα μπορεί να πάρει φέτος η Ρεάλ στο τέλος της κούρσας, όμως μέχρι τώρα μετράει χαστούκια στα ίσια από την Μπάρτσα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κι έγινε ό,τι και στο παιχνίδι πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο. Προηγήθηκε νωρίς η βασίλισσα και μετά έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. Την κατάπιε η Μπάρτσα.
Εδώ το θέμα δεν είναι οπαδικό. Η μεγάλη Ρεάλ του Ζιντάν παιζόταν; Όχι, δεν παιζόταν. Έτσι κι αυτή η φοβερή και τρομερή Μπαρτσελόνα των τελευταίων χρόνων. Δεν παίζεται. Τι να κάνουμε;
Ο Μουρίνιο ό,τι κι αν σκαρφίζεται είναι ένα σκαλί κάτω. Όταν μπαίνει στο ίδιο γήπεδο με την Μπάρτσα οι πιθανότητες είναι σε βάρος του. Έχει παικταράδες στις τάξεις της η ομάδα του Γκουαρντιόλα και η ανωτερότητα της Μπάρτσα είναι οφθαλμοφανής.
Έτσι κι απόψε. Την ζάλισε την Ρεάλ η Μπαρτσελόνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μπερναμπέου, αλλά μετά την έβαλε κάτω και την χτύπησε σαν χταπόδι. Ούτε αυτή τη φορά, δηλαδή, η βασίλισσα κατάφερε κάτι. Πάλι λυπημένη πήγε στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί! Είναι καλύτερη η Μπαρτσελόνα και το δείχνει σε όλα σχεδόν τα ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ και τσάμπιονς λιγκ!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: