Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

«Παίξαμε μόνο για ένα ημίχρονο»

«Παίξαμε μόνο για ένα ημίχρονο»
Στη βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μετά το αγχωτικό 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Δόξας Δράμας. Ο Πορτογάλος τεχνικός απέδωσε ένα μέρος της μέτριας αγωνιστικής εικόνας των «πρασίνων» στον παράγοντα κούραση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη αλλά δίκαιη. Ουσιαστικά παίξαμε μόνο 45 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν αρνητική, γιατί αφήσαμε τον χρόνο να κυλήσει επειδή νομίζαμε ότι θα κάνουμε γκολ και θα πάρουμε το παιχνίδι. Έτσι ο αντίπαλος άρχισε να κερδίζει εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια αρχίσαμε να χάνουμε την ηρεμία μας και να έχουμε άγχος. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει αυτό. Η ομάδα μπήκε με πιο δυνατό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, που έφερε τελικά τη νίκη, παρά τις χαμένες ευκαιρίες. Θα έλεγα λοιπόν ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν καλύτερα.

Είχαμε μόνο δύο ημέρες να ξεκουραστούμε, μετά τον προηγούμενο αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο απαντήσαμε καλά και για αυτό πήραμε τη νίκη. Θέλω να τονίσω πως από το τέλος Δεκεμβρίου η ομάδα προπονείται λίγο και παίζει πολλούς αγώνες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: