Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Νίκη και φύγαμε για προημιτελικά!!

Νίκη και φύγαμε για προημιτελικά
Ένα ματς έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί η πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται σήμερα, στις 18:00, τον ΟΦΗ. Αγρινιώτες και Κρητικοί θα «μονομαχήσουν» για τη νίκη-εισιτήριο στα προημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου τους περιμένει ο Πανσερραϊκός.

Μπάμπης Τεννές και Νίκος Αναστόπουλος βλέπουν το Κύπελλο ως μια διοργάνωση στην οποία μπορούν να προχωρήσουν και να διακριθούν οι ομάδες τους και ειδικά από την στιγμή που η κληρωτίδα έφερε αντίπαλο στα προημιτελικά τον Πανσερραϊκό.

Οι Σέρρες δεν αποτελούν την ομάδα φόβητρο. Κάθε άλλο. Θέλει λίγο προσοχή παραπάνω. Όπως τέτοια απαιτείται και στο σημερινό ματς. Ο Παναιτωλικός έχει τα προβλήματα του και αυτά ακούν στα ονόματα των Κουτρομάνου, Ετζενγκουέλε, Θεοδωρίδη και Μπουμάλ.

Αναλυτικά η αποστολή των Αγρινιωτών:

Τσενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Πασάς, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Σμίλτος, Ζέρης.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στην Δόξα, παρά τις πολλές απουσίες. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και ιδιαίτερα από την στιγμή που επιστρέφουν αρκετοί παίκτες τότε τα χέρια του Νίκου Αναστόπουλου «λύνονται». Μάντζιος και Σίσιτς αναμένεται να επανέλθουν στο βασικό σχήμα ενώ εκτός ενδεκάδας για ακόμα ένα παιχνίδι θα μείνει ο Γεωργίου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Νύκταρης, Ταυλαρίδης, Ζαχαράκης, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς, Σόουζα, Μποντόρ, Μπούρμπος, Βάντο, Καλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: