Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Βασσάρα άντε… παραιτήσου!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τη νέα διαμόρφωση αποτελέσματος εις βάρος του ΑΡΗ που φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει στοχοποιηθεί, επειδή δεν σκύβει το κεφάλι.


Βασσάρα άντε… παραιτήσου!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ΑΡΗΣ έχει στοχοποιηθεί. Έβδομη αποβολή και μάλιστα άδικη για μία ακόμα φορά. Οι… κολλητοί που σας έγραφα σε Θεσσαλονίκη και Λιβαδειά… δούλεψαν μία χαρά, αλλά και πάλι για να έρθει έστω η ισοπαλία ο κ. Κομίνης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.
Δεν είναι μόνο η αποβολή του Λαζαρίδη. Το μέγιστο σκάνδαλο και εκεί που ο ρέφερι διαμορφώνει με την απόφασή του την τελική έκβαση του αγώνα είναι στην φάση του 60ου λεπτού. Ο Γιαννιώτας μπαίνει μόνος του από τα δεξιά, ανατρέπεται από τον Τομάς πάνω στην γραμμή και ο κ. Κομίνης παρά το γεγονός ότι του επισημαίνεται από τους παίκτες του ΑΡΗ, δεν βγάζει δεύτερη κίτρινη στον Τομάς, αλλά κάρτα στον Μουλόπουλο (!!!) και τον Λαζαρίδη!!!
Ο αρχηγός του ΑΡΗ αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του και φυσικά αν έπαιζε με 10 ο Λεβαδειακός για μισή ώρα, ο ΑΡΗΣ ήταν το φαβορί για τη νίκη. Εδώ με δέκα παίκτες και πάλι έχασε κλασικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και φυσικά απειλήθηκε.
Όλα αυτά μετά από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, την αντίδραση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, την τοποθέτηση του κ. Κόντη για τον Βασσάρα δυο μέρες νωρίτερα. Τα σημειώνω αυτά για να καταλάβει ο κόσμος που φώναζε όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δεν αντιδρά ο ΑΡΗΣ, ότι για να σταματήσει αυτή η κατάσταση, ένας τρόπος υπάρχει και μόνο.

Να σκύψεις το κεφάλι και να γίνεις ένα με αυτούς τους ανθρώπους που και η ΑΕΚ περιέγραψε στην ανακοίνωσή της, τους βιαστές του ποδοσφαίρου, που εξυπηρετούν ξεκάθαρα συγκεκριμένα συμφέροντα, την χρονιά της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙΑ ΝΤΙΔΡΟΥΝ. Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ (που καμία συμπάθεια δεν της έχω όπως θα ξέρετε γιατί πριν πολλά χρόνια κινούσε τα νήματα).
Για αυτό και ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να καταλάβει-τουλάχιστον όσοι αγαπούν την ομάδα και δεν έχουν στόχο να πλήξουν με εσωτερική προδοσία τον σύλλογο- ότι μόνο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΣ μπορεί να τους αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ.
Ας αφήσουμε, λοιπόν, όλοι τις ενδοοικογενειακές κόντρες, τις αντιπάθειες, τους εγωισμούς και ας αντιληφθούμε ότι η ομάδα αν μπορεί να πετύχει κάτι τότε αυτό θα γίνει αν όλοι αντιμετωπίσουμε τον εξωτερικό εχθρό ως ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Και για να γίνω πιο σαφής: Βασσάρα άντε… παραιτήσου!
Υ.Γ. 1 Η στοχοποίηση είναι δεδομένη, αλλά ο Μασάδο πρέπει να ασχοληθεί και με το μπλακ-άουτ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο οι τελικές είναι 2- 9 (!!!) για τον ΑΡΗ και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ μπήκε σαν κοιμισμένος. Μόλις ισοφάρισε ο γηπεδούχος, ξαναξύππνησε, αλλά τότε ανέλαβε ο Κομίνης...
Y.Γ.2 Το είδα τώρα και το πρόσεξα, είναι επίστευτο το πέναλτι που δεν δίνει στο 36. Δείτε το βίντεο. Σουτάρει ο Γιαννιώτας και ο πεσμένος παίκτης του Λεβαδειακού σηκώνει το χέρι του και διώχνει την μπάλα σαν τερματοφύλακας . Μαρς πέναλτι, μπροστά ο Κομίνης και δίνει κόρνερ! Ξεφτίλα...

  πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: